Μειωμένη η προσέλευση μαθητών λόγω παναπεργίας – Δικαιολογημένες οι απουσίες

Μειωμένη η προσέλευση μαθητών λόγω παναπεργίας – Δικαιολογημένες οι απουσίες

Σήμερα το πρωί, η εικόνα έξω από τα σχολεία ήταν διαφορετική από τις προηγούμενες μέρες. Η συνήθης πρωινή φασαρία με μποτιλιαρίσματα και αυξημένη παρουσία οχημάτων γύρω από τις σχολικές μονάδες ήταν εμφανώς περιορισμένη, αντικατοπτρίζοντας την κατάσταση που επικράτησε.

Η παναπεργία επηρέασε αισθητά τη λειτουργία των σχολικών μονάδων, με αρκετούς γονείς να επιλέγουν να κρατήσουν τα παιδιά στο σπίτι. Η απόφαση αυτή συνδέεται με το γεγονός ότι τα σχολεία κλείνουν στις 11:00, δημιουργώντας πρόβλημα σε εργαζόμενους γονείς που αδυνατούν να παραλάβουν τα παιδιά τους σε τόσο πρώιμη ώρα.

Σε σχέση με το ζήτημα των απουσιών, το Υπουργείο Παιδείας διευκρίνισε ότι θα καταγραφούν κανονικά, ωστόσο δεν θα επιφέρουν καμία επίπτωση για τους μαθητές καθώς θα θεωρηθούν δικαιολογημένες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE