Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Βρέθηκε βόμβα κοντά στον χώρο όπου έπεσε νεκρός – Δύο συλλήψεις

Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Βρέθηκε βόμβα κοντά στον χώρο όπου έπεσε νεκρός – Δύο συλλήψεις

Δύο άνδρες συνελήφθησαν για τοποθέτηση βόμβας κοντά στο πανεπιστημιακό campus όπου δολοφονήθηκε ο Τσάρλι Κερκ με μία σφαίρα στον λαιμό στη Γιούτα. Την ίδια στιγμή ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε ότι «πολλοί άνθρωποι» βρίσκονται υπό έρευνα σχετικά με τη δολοφονία του συντηρητικού ακτιβιστή.

Ο Άντιμπ Νασίρ, 58 ετών, και ο Άντιλ Τζάστις Άχμε Νασίρ, 31 ετών, προσήχθησαν την Κυριακή (14.09.2025), αφού εντοπίστηκε η βόμβα, σύμφωνα με την Sun. Ο εκρηκτικός μηχανισμός ανακαλύφθηκε κάτω από όχημα μέσου ενημέρωσης στην Γιούτα, όπου έγινε η δολοφονία του 31χρονου ακτιβιστή και συμμάχου του Τραμπ, Τσάρλι Κερκ, στη Γιούτα.

Ομάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών διαπίστωσε ότι η συσκευή είχε ενεργοποιηθεί αλλά «δεν λειτούργησε όπως είχε σχεδιαστεί», προσθέτοντας ότι αποτελούσε «σημαντική» απειλή για τη δημόσια ασφάλεια.

Ο αξιωματικός ερευνών της Unified Fire Authority, Τζέφρι Ντέιβιντ Νέλσον, δήλωσε: «Λόγω της φύσης της συσκευής και της τοποθέτησής της, αυτό το περιστατικό συνιστούσε σημαντική απειλή για τη δημόσια ασφάλεια».

Στο σπίτι των υπόπτων, οι ανακριτές βρήκαν επίσης όπλα, παράνομα ναρκωτικά και ψεύτικα όπλα μαζικής καταστροφής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE