Θύμωσαν οι Τουρκοκύπριοι από την «οικογενειακή» φωτογραφία Αναστασιάδη και Νταβούτογλου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Θύμωσαν οι Τουρκοκύπριοι από την «οικογενειακή» φωτογραφία Αναστασιάδη και Νταβούτογλου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Αντιδράσεις από Τ/κ στην φωτογραφία Αναστασιάδη - Νταβούτογλου

Σε περίπτωση που το Κυπριακό λυθεί, η υποψηφιότητα της Τουρκίας για την ΕΕ δεν θα είναι όνειρο, δήλωσε ο Αχμέτ Νταβούτογλου ενώ ο Ζαν Κλοντ Γιούνγκερ μίλησε για μια συμφωνία στην Κύπρο τους επόμενους μήνες που θα ήταν ένα σημαντικό βήμα.

Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, ο Τούρκος Πρωθυπουργός, στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ανέφερε ότι “εάν μπορέσουμε να λύσουμε το Κυπριακό τους επόμενους μήνες, αφού οι διαπραγματεύσεις πάνε πολύ καλά, η υποψηφιότητα της Τουρκίας για την ΕΕ δεν θα είναι όνειρο”.

Η συγκεκριμένη αναφορά σημειώνεται σε όλες τις τ/κ εφημερίδες ενώ σχόλια έγιναν και για την φωτογραφία του Προέδρου Αναστασιάδη με τον Τούρκο Πρωθυπουργό να κάθονται δίπλα δίπλα και να μιλούν κατά την οικογενειακή φωτογραφία μετά το Συμβούλιο Σύνδεσης ΕΕ – Τουρκίας.

Η Γενί Ντουζέν έγραψε για προσέγγιση των δύο ανδρών ενώ σχόλιο σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ανάρτησε για τη συγκεκριμένη φωτογραφία και ο Τ/κ πολιτικός και “βουλευτής” του ΡΤΚ, Φερντί Σαμπίτ Σογιέρ γράφοντας “θα θυμώσετε γι` αυτή τη φωτογραφία με την ΕΕ, τον Αναστασιάδη ή τον Νταβούτογλου ή με όσους εδώ και χρόνια κόλλησαν στο ότι η λύση στο Κυπριακό είναι η μη λύση;”.

Σχόλια για φωτογραφίες που δείχνουν τους κ. Αναστασιάδη και Νταβούτογλου να συνομιλούν στη Σύνοδο στις Βρυξέλλες ανάρτησαν και άλλοι Τ/κ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσον αφορά την απουσία των Τ/κ από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και την στάση της Τουρκίας έναντι της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιάνει δουλειά η Ολγκίν - Εντός του μήνα οι πρώτες συναντήσεις

Κυπριακό: Πιάνει δουλειά η Ολγκίν - Εντός του μήνα οι πρώτες συναντήσεις

Ξεκινά σήμερα 12 Μαΐου επίσημα η αποστολή της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, η οποία αναμένεται εντός Μαΐου στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE