Συναγερμός στις Αρχές: Στις φλόγες όχημα στη Λεμεσό - Ήταν αναποδογυρισμένο και χωρίς... τροχούς

Συναγερμός στις Αρχές: Στις φλόγες όχημα στη Λεμεσό - Ήταν αναποδογυρισμένο και χωρίς... τροχούς

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές μετά από φωτιά σε όχημα στην επαρχία Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.50 το απόγευμα χθες Κυριακή (26/10) σε περιοχή στο Βατί, στην επαρχία Λεμεσού, εντοπίστηκε να φλέγεται, αυτοκίνητο. Τη φωτιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ στην περιοχή διενήργησαν εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας.

Γίνονται εξετάσεις για εξακρίβωση των στοιχείων του οχήματος. Το όχημα εντοπίστηκε στη σκηνή, αναποδογυρισμένο και χωρίς τροχούς. Καταστράφηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά.

Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση, για να γίνουν εξετάσεις το πρωί σήμερα Δευτέρα (27/10).

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Χαν - «Αν εξαρτιόταν από εμένα θα είχαμε λύση του Κυπριακού»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Χαν - «Αν εξαρτιόταν από εμένα θα είχαμε λύση του Κυπριακού»

Τον πολύ σημαντικό ρόλο της ΕΕ στις προσπάθειες εξεύρεσης λύσης του Κυπριακού, επεσήμανε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδεχόμενος, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Ειδικό Αντιπρόσωπο της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Γιοχάνες Χαν, διαβεβαιώνοντας τον παράλληλα ότι αν εξαρτιόταν από τον ίδιο θα επιτυγχάνετο λύση στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE