Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ποδηλάτης μετά από σύγκρουση με όχημα

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ποδηλάτης μετά από σύγκρουση με όχημα

Εξηντάχρονος Αυστριακός είναι το θύμα τροχαίας σύγκρουσης που σημειώθηκε τη Δευτέρα στην επαρχία Λεμεσού.

Πρόκειται για τον Gunter Kohrgruber, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν το ποδήλατο, το οποίο οδηγούσε, συγκρούστηκε με το όχημα 32χρονου.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Μάριος Χαραλάμπους, ανέφερε πως το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε γύρω στις 13.10 , όταν το αυτοκίνητο του 32χρονου συγκρούστηκε με το ποδήλατο του 60χρονου, που οδηγούσε με αντίθετη κατεύθυνση στον δρόμο Πισσουρίου – Πλατανίστειας.

«Από τη σύγκρουση ο ποδηλάτης, που έφερε προστατευτικό κράτος, βρήκε ακαριαίο τον θάνατο, ενώ στον οδηγό του αυτοκινήτου έγινε έλεγχος αλκοόλης και ναρκοτεστ με αρνητικό αποτέλεσμα», συμπλήρωσε.

Ανέφερε, επίσης, ότι οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται, ενώ αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις από πρόσωπα που ποδηλατούσαν μαζί με το θύμα και να εξεταστούν κλειστά κυκλώματα που υπάρχουν στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Μάδημα της μαργαρίτας κατήντησε η συζήτηση περί ανασχηματισμού, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι τελικές αποφάσεις. Η παρατεταμένη εκκρεμότητα, αν και δίνει την ευκαιρία στον Νίκο Χριστοδουλίδη να ζυγίσει αντιδράσεις, προκαλεί δυσφορία τόσο στα κόμματα όσο και στα πρόσωπα που εμπλέκονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήδεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE