ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεμεσός: Απίστευτο περιστατικό - Δυο νεαρές οδηγήθηκαν στην Αστυνομία… για ένα κορνάρισμα!

Λεμεσός: Απίστευτο περιστατικό - Δυο νεαρές οδηγήθηκαν στην Αστυνομία… για ένα κορνάρισμα!

Απίστευτη καταγγελία δυο νεαρών κοπέλων από τη Λεμεσό με αποδέκτες τον Υπουργό Δικαιοσύνης, τον Αρχηγό της Αστυνομίας και τον Επίτροπο Διοίκησης ως Αρχή Ισότητας.

Τα όσα δημοσιεύει την Παρασκευή (04/12) η Εφημερίδα «Πολίτης» συνέβησαν στη Λεμεσό στις 30 Νοέμβριου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, δυο νεαρές ισχυρίζονται πως έπεσαν θύματα σεξιστικής συμπεριφοράς και σωματικής επίθεσης από Αστυνομικούς της Λεμεσού.

Τα γεγονότα έχουν ως εξής:

Σύμφωνα με τα όσα καταγράφονται στο δημοσίευμα η πρώτη παραπονούμενη στην επιστροφή της από την έξοδο της μαζί με άλλες τρεις φίλες της, σταμάτησαν σε αρτοποιείο στη Λεμεσό για να πάρουν φαγητό.

Μόλις στάθμευσαν, η παραπονούμενη κόρναρε σε μια από τις φίλες της για να δει αν είναι καλά καθώς βρίσκοντας γυρμένη στο τιμόνι του αυτοκίνητο της. Όταν διαπίστωσε πως όλα ήταν εντάξει, κατέβηκαν και οι τέσσερις και κατευθύνθηκαν προς την πόρτα του αρτοποιείου.

Στην είσοδο, βρίσκονταν τέσσερις άντρες με πολιτικά ρούχα και αμέσως σύμφωνα πάντα με τις παραπονούμενες τους είπαν «καλησπέρα κοπέλες». Οι ίδιες πιστεύοντας πως ήταν παρενόχληση προχώρησαν προς την πόρτα, αποφεύγοντας να απαντήσουν. Η μια κοπέλα για να αποφύγει την οποιαδήποτε ένταση απάντησε «καλή βάρδια» και αμέσως εισήλθε στο αρτοποιείο. 

Τα πράγματα όμως δεν έμειναν μέχρι εκεί, όταν οι κοπέλες βγήκαν από το αρτοποιείο ένας εκ των αντρών, εκνευρίστηκε από την στάση τους και ζήτησε όπως ισχυρίζονται να υποδείξει μια εκ των τεσσάρων την ταυτότητα της.

Και ενώ η ένταση είχε κορυφωθεί αφού καμία από τις κοπέλες δεν έδειξε την ταυτότητα της, τότε ο Αστυνομικός πρόταξε την αστυνομική του ταυτότητα και ανέφερε στην παραπονούμενη ότι τέλει υπό σύλληψη.

Όταν η κοπέλα ζήτησε τον λόγο για τον όποιο θα προχωρούσε το όργανο στην σύλληψη της, ο ίδιος της ανέφερε πως κόρναρε και ενδεχόμενος να ενόχλησε τους γείτονες.

Μετά από πολλά, οι δυο κοπέλες μεταφέρθηκαν στην Αστυνομία ενώ όπως υποστηρίζουν στην επιστολή τους, καταγγέλλουν την μεταχείριση τους από τους Αστυνομικούς καθώς όλα αυτά που συνέβησαν ήταν αποτέλεσμα σεξιστικής κουλτούρας που συντηρείται στην Αστυνομία.

Επιμέλεια: Ιωάννα Μάντζιηπα

 

  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top