Απόπειρα φόνου Πύλα: Ανατροπή ... ένσταση, νέα κατηγορητήρια και απόφαση εντός της ημέρας

Απόπειρα φόνου Πύλα: Ανατροπή ... ένσταση, νέα κατηγορητήρια και απόφαση εντός της ημέρας

Σημαντικές εξελίξεις σημειώθηκαν σήμερα ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας στην υπόθεση για την υπόθεση της απόπειρας φόνου σε βάρος φρουρού ασφαλείας εταιρείας ενοικιάσεων οχημάτων και τον εμπρησμό 4 αυτοκινήτων, που διαπράχθηκε στις 14 Αυγούστου στον παραλιακό δρόμο της Πύλας, καθώς ανατράπηκαν τα μέχρι πρότινος δεδομένα της υπόθεσης.

Κατά τη σημερινή διαδικασία, προέκυψε σύνδεση και δεύτερου κατηγορουμένου με τα όπλα και τα ναρκωτικά που είχαν εντοπιστεί στη Δένεια, πέραν του κατηγορουμένου που είχε αρχικά συσχετιστεί με τα ευρήματα.

Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου που συνδέθηκε σήμερα με την υπόθεση, ήγειρε ένσταση ως προς την προσθήκη κατηγοριών στο πλαίσιο της υπόθεσης απόπειρας φόνου της Πύλας.

Στην άλλη πλευρά, η κα. Μαρία Αθανασίου, δικηγόρος του υπόδικου κατηγορουμένου ο οποίος ήδη αντιμετωπίζει κατηγορίες ενώπιον Δικαστηρίου στη Λευκωσία για τα ίδια αδικήματα, δεν έφερε ένσταση, υπό την προϋπόθεση ότι η διαδικασία στη Λευκωσία θα ανασταλεί και οι κατηγορίες θα προστεθούν στην υπόθεση που εκδικάζεται στη Λάρνακα.

Η διαδικασία ενώπιον του Κακουργιοδικείου συνεχίζεται και αναμένουν απόφαση σήμερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE