LIFESTYLE

Πρώην παίχτης του ΑΠΟΕΛ μένει Κύπρο λόγω έρωτα! Του έκλεψε την καρδιά μια καλλονή

Πρώην παίχτης του ΑΠΟΕΛ μένει Κύπρο λόγω έρωτα! Του έκλεψε την καρδιά μια καλλονή

Ήρθε στην Κύπρο τη σεζόν 2013-14 για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ με τη φανέλα του οποίου και τον αριθμό «8» στην πλάτη έγραψε 36 συμμετοχές σημειώνοντας και ένα γκολ. Το καλοκαίρι όμως έμεινε ελεύθερος κι όμως δεν εγκατέλειψε το νησί μας όπως συνήθως γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις! Γιατί; Επειδή είναι τρελά ερωτευμένος

Ο λόγος για τον 30χρονο Τιάγκο Γκόμες, τον πρώην μέσο του ΑΠΟΕΛ που παρά το γεγονός ότι από το καλοκαίρι έχει μείνει άνεργος χωρίς ομάδα δεν το κουνάει από την Κύπρο,  αφού εδώ γνώρισε και αγάπησε τη γυναίκα της ζωής του που δεν είναι άλλη από την καλλονή make-up artist Ιλόνα Καραμπόγλι.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι 1,5 χρόνο περίπου και μάλιστα κάνουν και σχέδια γάμου, γεγονός που αναμένεται να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στο νησί μας για πολλά χρόνια ακόμα. Μάλιστα εξαιτίας της σοβαρής σχέσης του έχει ρίξει το βάρος της εξεύρεσης ομάδας στην Κύπρο με την Νέα Σαλαμίνα να είναι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Ο 30χρονος μέσος εδώ και δυο περίπου βδομάδες συμμετέχει στις προπονήσεις των ερυθρόλευκων, κερδίζοντας μάλιστα τις εντυπώσεις, αφού έχει καλύψει αρκετό από το χαμένο έδαφος, ενώ φαίνεται και διψασμένος να παίξει μπάλα.

Μετά τα δοκιμαστικά ο Τιάγκο αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της Βαρωσιώτικης ομάδας για τον Ιανούαριο, είδηση που αναμένεται να χαροποιήσει ιδιαίτερα τη σύντροφο του, αφού δεν θα τον χάσει λεπτό από δίπλα της

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top