LIFESTYLE

Ελεάνα Κουμή: Το παιδί ταλέντο του Dansing Junior - Όσα δεν ξέρατε για την ζωή της!

Ελεάνα Κουμή: Το παιδί ταλέντο του Dansing Junior - Όσα δεν ξέρατε για την ζωή της!

Το πιο γλυκό κορίτσι του Dansing Junior, έφτασε στον τελικό και είναι πανέτοιμη να μας καταπληξει

Το κορίτσι που ξεχώρισε με τις ερμηνείες της και καταχειροκροτήθηκε απο το κοινό και την κριτική επιτροπή. Οι εμφανίσεις της, ήταν πάντα απλές αλλά και με δυναμική πάνω στη σκηνή, αφού με το πάθος της στην ερμηνεία καθήλωνε τον κόσμο, επιλέγοντας πάντα κομμάτια πιο συναισθηματικά, όπως το «Τα λέμε», «Τράβα Σκανδάλη», «Rolling in the Deep» και πολλά άλλα.

Είναι μόλις 12 ετών και πάει στην πρώτη γυμνασίου σε σχολείο στην Λάρνακα. Οι καθηγητές και οι συμμαθητές της είναι περήφανοι για την εξέλιξη της και την πορεία της μέσα στο Dansing Junior.

H μικρή Ελεάνα, απο μικρή έδειξε το ταλέντο της, αφού έδειχνε την κλίση της στο τραγούδι και γενικότερα στη μουσική όταν ακόμα πρωτοξεκίνησε τα πρώτα της βήματα.

Εδώ και δυο χρόνια, παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής. Μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον με μουσική παιδεία, αφού ο δημοφιλής Κύπριος τραγουδιστής της ελαφρο-λαϊκής μουσικής, Μιχάλης Βιολάρης είναι αδερφός της γιαγιάς της. 

Η οικογένεια της την στηρίζει αν και αρχικά είχε ενδοιασμούς στην πεισματική απόφαση της μικρής Ελεάνας να συμμετέχει στο Dansing, λόγω του νεαρού της ηλικίας της. Ωστόσο η Ελεάνα διαχειρίζεται με ωριμότητα την δημοσιότητα αλλά και την συμμετοχή της.

Δίπλα της είναι και τα αδέρφια της. Έχει ένα αδερφό, τον Ιάκωβο και μια δίδυμη αδερφή την Νάγια. Μπορεί τα αδέρφια της να μην ασχολούνται με το τραγούδι αλλά ασχολούνται με αθλητικές δραστηριότητες και την μουσική, κάτι που τους κάνει να κατανοούν την πειθαρχία που χρειάζεται στις πρόβες της αδερφής τους και την εμψυχώνουν με κάθε τρόπο.

Και αν νομίζετε ότι το μόνο που κάνει είναι να κρατά ένα μικρόφωνο και να τραγουδάει όλη μέρα, κάνετε λάθος. Μιας και η Ελεάνα απολαμβάνει να περνά χρόνο με τις φίλες της στο πάρκο της γειτονιάς.  Αγαπά την φύση και όταν μεγαλώσει σίγουρα θα ήθελε να ασχοληθεί με ένα επάγγελμα με καλλιτεχνική φλέβα. Αγαπάει το χορό και της αρέσει να παίζει πιάνο.

Την Κυριακή είναι ο μεγάλος τελικός και η αγωνία όλων είναι στο κόκκινο. Η Ελεάνα βρίσκεται συνεχώς σε πρόβες και αναμένει να παρουσιάσει τον καλύτερο της εαυτό και γιατί όχι να κερδίσει το Dansing Junior.

Αν θέλετε και εσεις να στηρίξετε την Ελεάνα δεν έχετε απο το να καλέσετε στο 90031005 ή να στείλετε sms T5 στο 5656 !!!!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top