Ιταλός πιλότος προσγείωσε αεροπλάνο σε κινούμενο, με 120 χλμ/ώρα, τρένο και έγραψε ιστορία - Δείτε βίντεο

Ιταλός πιλότος προσγείωσε αεροπλάνο σε κινούμενο, με 120 χλμ/ώρα, τρένο και έγραψε ιστορία - Δείτε βίντεο

Ιταλός πιλότος κατάφερε το ακατόρθωτο και έγραψε ιστορία, όντας ο πρώτος που κατάφερα να προσγειώσει «τυφλά» αεροσκάφος σε, κινούμενο με 120χλμ/ώρα, τρένο!

Ο Ιταλός πιλότος Dario Costa έγραψε ιστορία στην αεροπορία, καθώς έγινε ο πρώτος άνθρωπος που κατάφερε να προσγειώσει αεροπλάνο πάνω σε κινούμενο τρένο και να απογειωθεί ξανά αμέσως μετά.

Χρησιμοποιώντας ένα αεροσκάφος Zivko Edge 540 κατάφερε να αγγίξει το τελευταίο βαγόνι ενός τρένου σε κίνηση. Αργότερα, δήλωσε ότι η προσγείωση σε τρένο ήταν ένα από τα πιο δύσκολα και απαιτητικά challenge της καριέρας του.

Συμπλήρωσε επίσης πως υπήρχαν πολλές μεταβλητές που έπρεπε να υπολογιστούν, αλλά η μεγαλύτερη δοκιμασία ήταν να μάθει να προσγειώνεται «στα τυφλά» σε έναν πολύ μικρό κινούμενο διάδρομο, βασιζόμενος μόνο στις γνωστικές και πτητικές του ικανότητες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE