LIFESTYLE

Έξω φρενών Κύπρια ηθοποιός: «Προκαλείτε Κύριοι Βολευτές….δεν σας φτάνουν τα λίγα λεφτά θέλετε και λιμουζίνες…»

Έξω φρενών Κύπρια ηθοποιός: «Προκαλείτε Κύριοι Βολευτές….δεν σας φτάνουν τα λίγα λεφτά θέλετε και λιμουζίνες…»

Τον θυμό και την αγανάκτηση της για όσα διαδρματίζονται στην Κύπρο του 2015 εξέφρασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός εξαπολύοντας παράλληλα και σκληρή επίθεση στους Βουλευτές και Υπουργούς.

Ο λόγος για την Λουκία Μιχαήλ-Μουσουλιώτη που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με τις ουρές Κυπρίων πολιτών έξω από το κοινωνικό παντοπωλείο Πάφου, ώστε να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, τη στιγμή που οι Βουλευτές προκαλούν με τους παχυλούς μισθούς τους αλλά και τους Υπουργούς που παρέλαβαν τις νέες λιμουζίνες τους, την ώρα μάλιστα που ο κόσμος στην Κύπρο ΠΕΙΝΑ!

Δικαιολογημένο το ξέσπασμά της! Διαβάστε τι έγραψε:

Μην μου πείτε ότι εσείς δεν στενοχωριέστε με την κατάντια μας. (Δημοτικό Παντοπωλείο Παφου)...και οι άρχοντες να προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλα πάνε καλά...!!
Είμαι πολύ θυμωμένη... ΑΡΚΕΤΑ κύριοι!!!Και εσείς κύριοι Βολευτές προκαλείτε τον κόσμο και δίκαιο να έχετε δεν μπορείτε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα να κάνετε τέτοιες δηλώσεις.... μπορεί να μην σας φτάνουν τα "λιγα", λεφτά που παίρνετε όμως ο κόσμος που βλέπουμε στη φωτογραφία προσπαθεί να πάρει "κατιτίς" για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι .Και εσείς ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ τις λιμουζίνες σας των 500.000 ευρώ ας τις παίρνατε μετά τις γιορτές κι όχι ΤΩΡΑ .....ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ και ναι ο κόσμος είναι ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top