ΠΑΡΑ-THEMA

Τουρκία: Κλότσησε σκόπιμα αντίπαλο ποδοσφαιριστή στο πρόσωπο! - VIDEO

Τουρκία: Κλότσησε σκόπιμα αντίπαλο ποδοσφαιριστή στο πρόσωπο! - VIDEO

Απίστευτο περιστατικό ποδοσφαιρικής βιαιότητας στην Τουρκία με κεντρικό πρόσωπο έναν αμυντικό της Σαναγισπόρ να κλοτσά αντίπαλο στο κεφάλι μόνο και μόνο επειδή έχασε στο τζαρτζάρισμα!

Ο λόγος για τον Μεμέτ Ντερτζιμενσί, ο οποίος ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής σε παιχνίδι του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην πόλη Αϊντίν της Τουρκίας.

Μόλις έχασε την μπάλα από τον ποδοσφαιριστή της Νταλίκασπορ, του έβαλε επίτηδες τρικλοποδιά και όταν ο διαιτητής του έδειξε την κόκκινη κάρτα δευτερόλεπτα αργότερα, ξέσπασε με πρωτοφανή βιαιότητα στον επιθετικό που είχε ανατρέψει και σφάδαζε από τους πόνους στο έδαφος. Τον κλότσησε με δύναμη στο πρόσωπο!

Η επίσημη απολογία του πρόεδρου της ομάδας και του ίδιου του ποδοσφαιριστή δεν έγινε αποδεκτή με τον τελευταίο πλέον να έχει τραβήγματα με τη δικαιοσύνη…

ΜακΦαν

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top