Δεύτερη σύλληψη για υπόθεση αρπαγής 69χρονης: Χειροπέδες σε 40χρονο - Την μετέφεραν σε ΑΤΜ για ανάληψη χρημάτων

Δεύτερη σύλληψη για υπόθεση αρπαγής 69χρονης: Χειροπέδες σε 40χρονο - Την μετέφεραν σε ΑΤΜ για ανάληψη χρημάτων

Δεύτερη σύλληψη για την υπόθεση αρπαγής προσώπου και απειλών στην επαρχία Μόρφου.

Στη σύλληψη δεύτερου προσώπου ηλικίας 40 ετών προχώρησε χθες η Αστυνομία, αφού εναντίον του προέκυψε μαρτυρία που φέρεται να τον εμπλέκει στην εν λόγω υπόθεση.

Αυτός αναμένεται σήμερα το πρωί να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για τη διαδικασία προσωποκράτησης του.

Για την ίδια υπόθεση, ο 24χρονος ο οποίος τελούσε υπό εξαήμερη κράτηση, οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο ανανέωσε το διάταγμα κράτησης του για άλλες τέσσερις ημέρες.

Το ΤΑΕ Μόρφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE