ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα βάζει με τον Γ. Εισαγγελέα η Ειρήνη Χαραλαμπίδου: «Ας πούμε αλήθειες…»

Τα βάζει με τον Γ. Εισαγγελέα η Ειρήνη Χαραλαμπίδου: «Ας πούμε αλήθειες…»

Τα βάζει με τον Γενικό Εισαγγελέα η Βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου και εν μέρει έχει και ένα δίκιο.

Με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η βουλευτής Ειρήνη Χαραλαμπίδου εξαπολύει επίθεση στον Γενικό Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά πως… «τώρα θυμήθηκε τις τροχαίες παραβάσεις του κ. Θεμιστοκλέους...».

Επιμέλεια: Ιωάννα Μάντζιηπα

Αφορμή στάθηκε το πρωτοσέλιδο  δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» (28/12) και τα περί άρσης ασυλίας των Βουλευτάδων μας («Απαίσιες συμπεριφορές») σε ό,τι αφορά τις τροχαίες παραβάσεις τους. Ο κ. Κληρίδης παρουσιάζεται να σχολιάζει αρνητικά τους βουλευτές που δεν συμορφώνονται με τον Κ.Ο.Κ. 

Η απάντηση έρχεται δια στόματος της Ειρήνης Χαραλαμπίδου η οποία δεν «κολάει» να κοντραριστεί και δημοσίως ακόμη και με τον Γενικό Εισαγγελέα, στέλνοντάς του το μήνυμα ότι ασχολείται με πταίσματα, αντί με σοβαρά ζητήματα.

Σχολιάζει σχετικά: 

«ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ κ. Εισαγγελέα . Ασυλίες α λα καρτ. Στα δύσκολα σωπάσατε και τρέχετε τροχαία! "Λάβρος " ο Γενικός Εισαγγελέας λέει για παραβάσεις τροχαίας και παρεξήγησαν λέει οι βουλευτές την ασυλία. ( πρωτοσέλιδο Πολίτη σήμερα 28/12) .Καταρχάς όλοι οι νόμοι πρέπει να τυγχάνουν σεβασμού απο οιονδηποτε και κυρίως τους βουλευτές. Αυτό προτάσσει η ισονομία. Αλλά κ. Εισαγγελέα μου αυτό που σας ταιριάζει είναι το ΟΥΑΙ και ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ. Για την άσεμνη επίθεση με την έκθεση των ανακριτών να επιβεβαιώνει πλήρως τα γεγονότα καθώς και το μαρτυρικό υλικό στρέψατε την κεφαλήν αλλού και πήρατε εκ διαμέτρου αντίθετη απόφαση από τις εισηγήσεις της αστυνομίας. Το ίδιο πράξατε και προ ημερών όταν προκληθήκαμε όλοι με τις φωτογραφίες των αμπελοπουλιων. Τώρα θυμηθήκατε τα τροχαία για να πείσετε ποιους ; Να περιμαζέψετε ή να περισώσετε τι; Την αξιοπιστία του υπέρτατου θεσμού της δικαιοσύνης που διαβρώθηκε με τις αποφάσεις σας ; Τώρα τρέξτε για τα τροχαία ...και όποιον πείσετε.»

Σημειώνεται πως, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Πολίτης», το φαινόμενο της συνεχιζόμενης παρανομίας από μέρους βουλευτών φαίνεται πως απασχολεί έντονα και τον γενικό εισαγγελέα της Δημοκρατίας Κώστα Κληρίδη, ο οποίος απέδειξε ότι σε σοβαρές περιπτώσεις, όπως αυτή του Φειδία Σαρίκα, δεν διστάζει να αποταθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο με αίτημα για άμεση άρση της βουλευτικής ασυλίας. Τόσο μεγάλος είναι ο προβληματισμός του κ. Κληρίδη που μάλιστα όπως ο ίδιος αναφέρει σε δήλωσεις του στην εφημερίδα είναι έτοιμος να λάβει μέτρα. «Η απαράδεχτη συμπεριφορά που επιδεικνύουν οι βουλευτές προς τα αστυνομικά όργανα τον προβληματίζεται και σκέφτεται μάλιστα  να λάβει δραστικά μέτρα, ακόμη και να άρει την ασυλία τους» σημειώνεται χαρακτηριστικά στο έντυπο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Πρώην επίτροπος Βασιλείου: «Περισσότερο παρά ποτέ αναγκαία η ΕΕ, όλες οι χώρες αντιμετωπίζουν προβλήματα»

Πρώην επίτροπος Βασιλείου: «Περισσότερο παρά ποτέ αναγκαία η ΕΕ, όλες οι χώρες αντιμετωπίζουν προβλήματα»

Περισσότερο παρά ποτέ αναγκαία, χαρακτήρισε η Ανδρούλα Βασιλείου την Ευρωπαϊκή ‘Ένωση λόγω των μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν όλες οι χώρες, ανέφερε σε συνέντευξή της στο ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top