Θρίλερ στη Λευκωσία: 29χρονη με μώλωπες και αιματώματα – Χειροπέδες σε 36χρονο για απόπειρα φόνου

Θρίλερ στη Λευκωσία: 29χρονη με μώλωπες και αιματώματα – Χειροπέδες σε 36χρονο για απόπειρα φόνου

Μετά από πληροφορία για τραυματισμό γυναίκας, ηλικίας 29 ετών, η Αστυνομία προχώρησε το μεσημέρι, σήμερα, στη σύλληψη 36χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Εναντίον του 36χρονου διερευνώνται τα αδικήματα της απόπειρας για φόνο, πράξεων που σκοπεύουν την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης ή την αποτροπή σύλληψης, αρπαγής ή απαγωγής ή στέρησης της ελευθερίας με σκοπό να υποβληθεί πρόσωπο σε βαριά σωματική βλάβη, επίθεσης που προκαλεί πραγματική σωματική βλάβη, απειλής και αδικήματα βίας κατά των γυναικών.

Τα πιο πάνω αδικήματα φαίνεται να διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 12 και 13 Αυγούστου 2026, στη Λευκωσία.

Η 29χρονη επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει μώλωπες, οιδήματα και αιματώματα σε διάφορα μέρη του σώματός της. Αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο.

Ο 36χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Τη δική της υποψηφιότητα για τις Προεδρικές εκλογές ανακοίνωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, λίγες ώρες μετά την εξαγγελία του Αβέρωφ Νεοφύτου ότι θα διεκδικήσει επίσης την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE