ΛΥΜΠΙΑ: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα - Κρίσιμη η κατάσταση του οδηγού - ΦΩΤΟΡΑΦΙΕΣ

ΛΥΜΠΙΑ: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα - Κρίσιμη η κατάσταση του οδηγού - ΦΩΤΟΡΑΦΙΕΣ

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε μήνυμα που λήφθηκε στις 06:14 για τραυματισμένο και παγιδευμένο πρόσωπο, μετά από τροχαία σύγκρουση στο δρόμο Λυμπιών – Μοσφιλωτής.

Σε ανακοίνωσή της, η Πυροσβεστική αναφέρει πως ανταποκρίθηκε ομάδα διάσωσης από τον Σταθμό Ακροπόλεως “Λοχία Σπύρου Τταντή”και η ώρα 06:50 το επεισόδιο τέθηκε υπό έλεγχο.

'Οπως αναφέρεται, ένα τραυματισμένο άτομο ηλικίας 43 ετών, αποπαγιδεύτηκε από ανατραπέν όχημα, με τη χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων, και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

 

 

Όπως δήλωσε στο ThemaOnline, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής κύριος Λεωνίδου το αυτοκίνητο προσέκρουσε βίαια σε δέντρο με αποτέλεσμα οι σωστικές υπηρεσίες να κόψουν το αυτοκίνητο για να τον απεγκλωβίσουν.

 

Η κατάσταση του τραυματία κρίνεται ως σοβαρή.

ThemaOnline/ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

Στόχος μας κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας είναι να ενισχύσουμε τη στρατηγική αυτονομία της ΕΕ και να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, καλωσορίζοντας την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια της διμερούς συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο το απόγευμα της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE