Ο Πούτιν έδωσε σόου στον πάγο -Επαιξε χόκεϊ και βέβαια... σκόραρε (βίντεο)

Ο Πούτιν έδωσε σόου στον πάγο -Επαιξε χόκεϊ και βέβαια... σκόραρε (βίντεο)

Τα βλέμματα όλων κατάφερε να τραβήξει και πάλι ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος φόρεσε τα παγοπέδιλα του, ανέβηκε στον πάγο και προπονήθηκε στο χόκεϊ επί πάγου.

Ο Ρώσος πρόεδρος προτίμησε στις διακοπές του, αντί να ξεκουραστεί, να ασχοληθεί με το αγαπημένο του άθλημα στο Σότσι.

Αν και δεν φημίζεται πως κατέχει το σπορ, όπως σημειώνει το Sputnic, ο κ. Πούτιν έκανε αισθητή την παρουσία του στο γήπεδο, βάζοντας και ένα γκολ.

Την τελευταία φορά που εθεάθη να επιδίδεται στο χόκεϊ επί πάγου, ήταν την ημέρα των γενεθλίων του, με μεγάλα ονόματα του αθλήματος. Τότε, ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας είχε σκοράρει επτά φορές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE