Στην υψηλότερη τιμή των τελευταίων δύο μηνών ο χρυσός

Στην υψηλότερη τιμή των τελευταίων δύο μηνών ο χρυσός

Στα 1.091 δολάρια η ουγκιά μετά από τρεις συνεχόμενες ημέρες ανόδου.

Την υψηλότερη τιμή των τελευταίων δύο μηνών κατέγραψε την Τετάρτη (6/1) ο χρυσός, καταγράφοντας άνοδο για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση.

Πιο συγκεκριμένα, ο χρυσός παράδοσης Φεβρουαρίου σημείωσε άνοδο 1,3%, κλείνοντας στα 1.091 δολάρια η ουγκιά.

Σύμφωνα με τους διεθνείς εκτιμητές, η δοκιμή της βόμβας υδρογόνου από τη Βόρεια Κορέα που ενίσχυσαν τις παγκόσμιες ανησυχίες και η ένταση μεταξύ Σαουδικής Αραβίας και Ιράν, ήταν οι δύο καθοριστικοί παράγοντες, σε συνδυασμό με τους φόβους για περαιτέρω επιβράδυνση της κινεζικής οικονομίας, οι οποίοι επηρέασαν τους επενδυτές στις παγκόσμιες αγορές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE