ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά – Πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

Βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά – Πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

Αλλάζει τις επόμενες ημέρες ο καιρός με την θερμοκρασία να παρουσιάζει μείωση.

Χαμηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή

Σήμερα αρχικά, και μετά τη διάλυση της τοπικής αραιής ομίχλης, θα παρουσιάζονται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ στην ατμόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Προοδευτικά από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και ορεινά για να επηρεάσουν αργότερα και άλλες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, αρχικά μέτριοι 4 και αργότερα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και αργότερα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να σημειωθεί χιονόνερο ή χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και αργότερα μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα δυτικά και βόρεια παράλια γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες που αργότερα θα περιοριστούν κυρίως στα δυτικά, βόρεια και ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Κυριακή θα εμφανίζονται νεφώσεις κυρίως στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση την Παρασκευή και το Σάββατο για να παραμείνει στα ίδια επίπεδα την Κυριακή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top