ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ασφυξία συνεπεία πνιγμού οφείλεται ο θάνατος του Λάμπρου Μάστρου

Σε ασφυξία συνεπεία πνιγμού οφείλεται ο θάνατος του Λάμπρου Μάστρου

Σε ασφυξία συνεπεία πνιγμού εντός θαλάσσιου ύδατος οφείλεται ο θάνατος του Λάμπρου Μάστρου 65 χρόνων από το Λιοπέτρι, ο οποίος έχασε τη ζωή του την περασμένη Κυριακή 03/1, όταν είχε πάει με τον 39χρονο γιο του Δημήτρη για ψάρεμα, στη θαλάσσια περιοχή Κάος της Ξυλοφάγου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος διενήργησε στο Γενικός Νοσοκομείο Λευκωσίας τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 65χρονου, ο θάνατος του οφείλεται «σε ασφυξία συνεπεία πνιγμού εντός θαλάσσιου ύδατος».

Εικάζεται ότι ο Μάστρου γλίστρησε από τους βράχους και έπεσε στη θάλασσα.

Ο επίλογος της τραγωδίας θα γραφτεί στις 14:00 με την κοινή κηδεία πατέρα και γιου, που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσας, στο Λιοπέτρι.

Ο 65χρονος Λάμπρος και ο γιος του Δημήτρης 39 χρόνων είχαν πάει το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής για ψάρεμα με καλάμι, στη θαλάσσια περιοχή Κάος της Ξυλοφάγου, που είναι έδαφος των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, όταν μετά τις 17:30 το απόγευμα, χάθηκαν τα ίχνη τους.
 
Προς εντοπισμό των δύο ανδρών στήθηκε επιχείρηση έρευνας στην οποία συμμετείχαν άνδρες των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, της ΕΜΑΚ, του Ουλαμού Υποβρυχίων Καταστροφών, η Λιμενική και Ναυτική αστυνομία και ελικόπτερα.
 
Η σορός του Δημήτρη εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας, 04/1 στη θάλασσα, λίγα μόλις μέτρα μακριά από την περιοχή όπου ψάρευαν με τον πατέρα του. Η νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε επί της σορού του κατέδειξε ότι ο θάνατος του προήλθε από «ασφυξία συνεπεία πνιγμού».
 
Η σορός του 65χρονου εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή Αγίας Θέκλης στη Σωτήρα, περίπου 5 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο, όπου είχε πάει με το γιο του για ψάρεμα.
 
Ο Δημήτρης Μάστρου καταλείπει σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας 4 και 8 χρόνων, ενώ ο Λάμπρος καταλείπει τρία παιδιά.

Οι συγγενείς των νεκρών απευθύνουν έκκληση αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τα δύο ορφανά παιδάκια του Δημήτρη Μάστρου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία: Τουλάχιστον επτά νεκροί από πτώση λεωφορείου σε ποταμό της Αγίας Πετρούπολης - Δείτε απίστευτα βίντεο

Γιορτή της μητέρας: Κάντε τη μέρα της ξεχωριστή - Προτάσεις για δώρα, από γλυκά μέχρι λουλούδια και κοσμήματα - Φωτογραφίες

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Eurovision 2024: Αυτή η χώρα κέρδισε το βραβείο καλύτερου στίχου - Oι νικητές των προηγούμενων ετών - Δείτε βίντεο



Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα: Ανοιχτά της Ασντόντ το πλοίο Sagamore - Έτοιμες οι πλατφόρμες

Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα: Ανοιχτά της Ασντόντ το πλοίο Sagamore - Έτοιμες οι πλατφόρμες

Το εμπορικό φορτηγό πλοίο Sagamore, το οποίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι Λάρνακας φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, έφτασε ανοιχτά των ακτών της Ασντόντ (18 μίλια βόρεια της Γάζας) όπου βρίσκεται το μηχανοκίνητο σκάφος Roy P. Benavidez, και μεταφόρτωσε τις προμήθειες για να ξεκινήσει η διαδικασία της παράδοσης τους στους Παλαιστίνιους, όταν λειτουργήσουν οι πλατφόρμες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top