«Ξέσπασε πόλεμος» Χατζηβασιλείου εναντίον Λιάγκα για το...photoshop (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

«Ξέσπασε πόλεμος» Χατζηβασιλείου εναντίον Λιάγκα για το...photoshop  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανέλαβε να απαντήσει προσωπικά στον Γιώργο Λιάγκα για το αν οι φωτογραφίες της σε περιοδικό είναι «πειραγμένες».

Πραγματική φωτογραφία ή με φώτοσοπ;

Ο λόγος για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και φωτογραφίες της σε περιοδικό lifestyle.

Ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του δεν απέφυγε να μιλήσει για «ρετουσαρισμένες» φωτογραφίες της τηλεπερσόνας.

Η απάντηση ήρθε από την ίδια μέσω Instagram. Συγκεκριμένα ανήρτησε δύο φωτογραφίες από το backstage της φωτογράφισης, απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιάγκα. «Για να τελειώνουμε με την παραφιλολογία Γιώργο μου περί ρετούς και φωτοσοπ, αυτό είναι το κοντινό μου απ το φακό του φωτογράφου τη στιγμή που την τράβηξε. Πριν τυχόν δρομολογηθεί για οποιοδήποτε εργαστήριο... Καλή χρονιά! Πάρε και το μακρινό για να σαι σίγουρος».


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE