ΥΓΕΙΑ

Καταγγελία ΣΟΚ: Έμεινε τετραπληγικός μετά από επέμβαση στο νοσοκομείο Λεμεσού!

Καταγγελία ΣΟΚ: Έμεινε τετραπληγικός μετά από επέμβαση στο νοσοκομείο Λεμεσού!

Μία απίστευτη καταγγελία εναντίον των δημοσίων νοσηλευτηρίων έρχεται στο φως της δημοσιότητας. 67χρονος μπήκε στο νοσοκομείο Λεμεσού για νευροχειρουργική επέμβαση, αφού είχε πρόβλημα με τον σπόνδυλο του και δεν ξανά περπάτησε.

Με αξιοπρέπεια και δύναμη ψυχής αντιμετωπίζει αυτό που του συνέβη ο Χ. από τη Λεμεσό, ενώ η σύζυγος του και τα παιδιά του υπομονετικά προσπαθούν να καταλάβουν τι συνέβη και να βγάλουν άκρη με το σύστημα υγείας.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Ο Φιλευλεύθερος» ο  67χρονος πριν από 8 μήνες εισήχθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για νευροχειρουργική επέμβαση στο σπόνδυλο. Η εγχείρηση πέτυχε… ο ασθενής όμως έμεινε τετραπληγικός!

Εκ τότε δεν ξανασηκώθηκε, ενώ κινδυνεύει από τις τεράστιες πληγές που έχουν δημιουργηθεί στο σώμα του λόγω της ακινησίας και της ελλιπούς φροντίδας της οποίας έτυχε κατά τα διαστήματα νοσηλείας του στον δημόσιο τομέα.

Η οικογένεια τον μετέφεραν σε ιδιωτικό γηροκομείο για φροντίδα, ενώ αποτάθηκαν στην Οργάνωση Παραπληγικών και έτσι έφθασε η υπόθεση στο Υπουργείο Υγείας. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top