ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγριεύει για τα καλά ο καιρός με καταιγίδες και χιόνια – Διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη της μετεωρολογικής

Αγριεύει για τα καλά ο καιρός με καταιγίδες και χιόνια – Διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη της μετεωρολογικής

Ασθενής χαμηλή πίεση, δυτικά της Κύπρου, αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Την Παρασκευή (22/01) ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως μετά το μεσημέρι. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται χιονόπτωση.

Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά μέχρι το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δυνατό να επικρατεί παγετός.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ωστόσο τοπικά δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη ελαφρά βροχή. Τοπικά είναι πιθανό να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα νότια και ανατολικά παράλια αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 9 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 8 στα υπόλοιπα παράλια και στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά όπου θα επικρατεί παγετός.

Το Σάββατο (23/01)ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και ενδεχομένως και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως το απόγευμα και το βράδυ. Στα ορεινά και το βράδυ πιθανώς και σε ορισμένες ημιορεινές περιοχές αναμένεται να χιονίσει.

Την Κυριακή (24/01) διαστήματα αυξημένων νεφώσεων αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές, κυρίως το πρωί. Χιόνια θα σημειωθούν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

 

Τη Δευτέρα αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές. Χιόνια αναμένονται σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, ενώ νιφάδες χιονιού δεν αποκλείονται και σε κάποιες πεδινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση το Σάββατο, αισθητή πτώση την Κυριακή και μικρή περαιτέρω πτώση τη Δευτέρα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Με Σύρους πρόσφυγες θέλει να πιέσει την Ευρώπη ο ηγέτης της Χεζμπολάχ

Μονή Αββακούμ: Συνεχίζονται οι καταθέσεις ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής – Πέρνουν σειρά οι άλλοι τρεις μοναχοί

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

Έδειξε πλαστή ταυτότητα και έσπρωξε αστυνομικό για να διαφύγει - Τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι στην κατοχή του



Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Κανείς δεν ανέμενε ότι θα έβγαινε άσπρος καπνός από την τελευταία συνάντηση της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν η οποία τη Δευτέρα, είχε τις τελευταίες χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον Ερσίν Τατάρ, ο οποίος επέμενε στις δικές του γνωστές θέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top