ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έδωσαν στον «γνωστό» δικηγόρο 900 ευρώ για διάταγμα, αλλά αν το είδατε εσείς…

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έδωσαν στον «γνωστό» δικηγόρο 900 ευρώ για διάταγμα, αλλά αν το είδατε εσείς…

Η εξαπάτηση ενάγοντα από γνωστό δικηγόρο στη Λεμεσό που αποκαλύψαμε τη Δευτέρα (18/01), δεν φαίνεται να είναι το μοναδικό περιστατικό με πρωταγωνιστή τον εν λόγω νομικό.

Του Φάνη Μακρίδη

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, αρκετοί πελάτες του γεύτηκαν το ίδιο πικρό ποτήρι με αρνητικό πρωταγωνιστή τον ίδιο δικηγόρο που αποδεικνύεται μετρ στην ασυνέπεια και στα «μαγειρέματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Έδωσαν στον «γνωστό» δικηγόρο 900 ευρώ για διάταγμα, αλλά αν το είδατε εσείς…

Χαρακτηριστική η νέα περίπτωση που αποκαλύπτουμε στο παρόν δημοσίευμα… Αυτή τη φορά είχε να κάνει με υπόθεση ενοικιοστασίου.

Οι σπιτονοικοκύρηδες ήθελαν να κάνουν έξωση σε ενοικιαστή που δεν ήταν τυπικός στην υποχρέωσή του να καταβάλλει ενοίκιο, κι έτσι αποτάθηκαν στον εν λόγω νομικό.

Ο τελευταίος τους ζήτησε 900 ευρώ λέγοντας πως έκανε τα δέοντα ώστε να εκδοθεί διάταγμα έξωσης. Όμως, αυτό το διάταγμα δεν… έβγαινε ποτέ, παρά τις διαβεβαιώσεις του δικηγόρου.

Οι άνθρωποι αναγκαστικά πήγαν οι ίδιοι στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη, για να διαπιστώσουν ότι ο δικηγόρος ποτέ δεν έκανε τις απαραίτητες κινήσεις για να τους εξυπηρετήσει. Αρκέστηκε στο να τσεπώσει το ποσό των 900 ευρώ…

Υπάρχουν κι άλλες πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το ThemaOnline για τον υπό αναφορά «κύριο». Πληροφορίες που τον θέλουν να μην βγαίνει στα τηλέφωνα όταν τον καλούσαν πελάτες του και γενικά να είναι φοβερά ασυνεπής.

Πρόσφατα φέρεται να «δραπέτευσε» από το δικαστήριο όταν πελάτες του μετέβησαν εκεί για να του ζητήσουν τον λόγο για ματσαράγκα που τους έκανε.

Το αξιοπερίεργο είναι πως οι άνθρωποι που πρέπει να κινηθούν για να τον περιορίσουν και να τον σταματήσουν, δεν έχουν κάνει τίποτε μέχρι στιγμής παρά τις σε βάρος του καταγγελίες.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λεμεσού
Το πρόσφατο δημοσίευμά μας για τον εν λόγω νομικό αντιμετωπίστηκε με θετικό τρόπο και δεν ήταν λίγοι αυτοί που επικοινώνησαν μαζί μας στα γραφεία της ιστοσελίδας μας προκειμένου να εκφράσουν την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι «επιτέλους κάποιος ασχολήθηκε με αυτή την περίπτωση που προβληματίζει πολλούς». Ωστόσο ο δικηγορικός σύλλογος Λεμεσού, φαίνεται να μην είναι λάτρης των Μ.Μ.Ε. και της ενημέρωσης, καθώς δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον. Θα περιμέναμε τουλάχιστον από τον πρόεδρο του συλλόγου, Ανδρέα Μιχαηλίδη, να επιδείξει υοτυπώδες ενδιαφέρον και να μπει στον κόπο να μας ζητήσει λεπτομέρειες. Ωστόσο, αυτή η υπόθεση φαίνεται να αποτελεί ψιλά γράμματα για ‘κεινον…

Ούτε ασφαλώς ο πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, Δώρος Ιωαννίδης, έδειξε να ασχολείται που ένα μέλος του υπέπεσε σε τέτοια ατοπήματα.

Η υπόθεση που είχαμε αποκαλύψει τη Δευτέρα (18/01)
Θυμίζουμε ότι από το Ανώτατο Δικαστήριο ζητήθηκαν εξηγήσεις για την «λαδιά» με το Πρωτοκολλητείο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, αλλά για την ώρα δεν έχει γίνει κάτι.

Όπως είχαμε αποκαλύψει τη Δευτέρα (18/01), ο δικηγόρος κορόιδευε για μεγάλο χρονικό διάστημα τον πελάτη του σε ό,τι αφορά υπόθεση αγωγής. Του έλεγε πως η αγωγή του σε βάρος άλλου ατόμου για χρέη, είχε καταχωρισθεί, όμως ψευδόταν. Η απάτη του δικηγόρου σε βάρος του πελάτη του, αποκαλύφθηκε όταν ο τελευταίος πήγε στο Πρωτοκολλητείο και ανακάλυψε ότι στη θέση της υπόθεσής του είχε καταχωρήσει άλλη, με συνεργό υπάλληλο του Δικαστηρίου…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top