LIFESTYLE

Τραγικό! Ο παπάς που κήδεψε τον πατέρα της Πάολα έβαλε φωτό και βίντεο στο facebook!(ΦΩΤΟ)

Τραγικό! Ο παπάς που κήδεψε τον πατέρα της Πάολα έβαλε φωτό και βίντεο στο facebook!(ΦΩΤΟ)

Άκουσον άκουσον... Ανέβασε ακόμα και τη στιγμή που η Πάολα αποχαιρετά με ένα φιλί τον πατέρα της...

Ξημερώματα Κυριακής «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της Πάολας, Αλέξανδρος Καραμήτσιος, σε ηλικία 55 ετών μετά από πολύμηνη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Όλο αυτό το διάστημα τόσο η κόρη του, Πάολα όσο και οι δικοί του άνθρωποι ήταν στο πλευρό του.…


Η κηδεία έγινε χθες το μεσημέρι, στη γενέτειρα της τραγουδίστριας,Συκιά Χαλκιδικής, παρουσία συγγενών και φίλων και τηρουμένων των εθίμων της περιοχής. Η Πάολα ντυμένη στα μαύρα ήταν καταβεβλημένη και είχε στο πλευρό της την μικρή Παολίνα, την μητέρα της και τον πρώην σύζυγό της, Φώτη Ζογγλοπίτη. Στην κηδεία βρέθηκαν για να στηρίξουν τη γνωστή τραγουδίστρια και οι συνάδελφοί της Ελένη Φουρέιρα και Κωνσταντίνος Αργυρός. 

Το απίστευτο είναι πως ο ένας παπάς, ο Νικόλαος, δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες, που τραβούσε την ώρα της ταφής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Σύμφωνα με το gossiptv οι δημοσιεύσεις του προκάλεσαν την οργή  όσων είδαν τις πρώτες φωτογραφίες, ανάμεσά τους και αυτή που η Πάολα αποχαιρετά με ένα φιλί τον πατέρα της και το πρώτο βίντεο που έβαλε και τα απέσυρε.

Αργότερα το βράδυ ανέβασε και δεύτερο βίντεο από την ώρα της ταφής. Τραβούσε όλο τον κόσμο, έκανε και 360 μοίρες στροφή το τηλέφωνο για να τραβήξει και αυτούς που ήταν πίσω του. Ένας από τους παρευρισκόμενους που αντιλήφθηκε τι συμβαίνει έγειρε τόσο για να μην τον παίρνει η κάμερα που παραλίγο να πέσει αλλά ο παπάς δεν πτοήθηκε, ολοκλήρωσε το γύρισμα και έστρεψε ξανά την κάμερα προς την ταφή. 



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top