LIFESTYLE

Μαρία Φιλίππου: Το τελευταίο αντίο στην κολλητή της Νατάσα Μανίσαλη! (VIDEO)

Μαρία Φιλίππου: Το τελευταίο αντίο στην κολλητή της Νατάσα Μανίσαλη! (VIDEO)

Δύσκολες ώρες για την Κύπρια ηθοποιό...

Διαβάστε επίσης: Θρηνεί! Ξέσπασε σε κλάματα η Κύπρια ηθοποιός μιλώντας αποκλειστικά στο ThemaOnline «Ήμασταν μαζί μέχρι την τελευταία στιγμή, υπέφερε…»

Η κηδεία της ηθοποιού τελέστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Νεκροταφείο Καισαριανής. Τραγική φιγούρα, ο σύζυγός της, Σταύρος. Yποβασταζόμενος και με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στο χέρι συνόδευσε την αγαπημένη του στην τελευταία της κατοικία. Μάλιστα, αυτή ήταν μία από τις ελάχιστες φορές που οι φωτογράφοι τον απαθανάτισαν, καθώς ο ίδιος δεν έχει σχέση με τον χώρο της σόουμπιζ.

Η Νατάσα Μανίσαλη έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής, σε ηλικία 55 ετών, έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Το δικό της Γολγοθά έζησε τους τελευταίους μήνες πριν τον ξαφνικό χαμό της η Νατάσα Μανίσαλη. Η γνωστή ηθοποιός πάλεψε πέντε χρόνια γενναία με τον καρκίνο, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ένα χτύπημα της μοίρας, όμως, την τσάκισε. Η μητέρα της πέθανε λίγους μήνες νωρίτερα με τραγικό τρόπο, ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Η γυναίκα που την έφερε στον κόσμο έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη στη λεωφόρο Κηφισίας. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς η ηθοποιός, παρά τη βαριά αρρώστια και τον πόνο στην καρδιά, αποχαιρέτησε τη μητέρα της, γεγονός που επιβάρυνε πολύ την κατάστασή της.

Και τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, “έφυγε” και η ίδια νικημένη από τον καρκίνο.  H Μαρία Φιλίππου την αποχαιρέτησε και διαδικτυακά με το «Νανούρισμα» ερμηνευμένο από την ίδια τη Νατάσα Μανίσαλη και γράφοντάς της «Καλό σου ταξίδι». 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top