ΕΛΛΑΔΑ

Η μοναδική κάτοικος στην Κίναρο: «Εγώ βρήκα τα συντρίμμια – Ηταν ένα απανθρακωμένο…»

Η μοναδική κάτοικος στην Κίναρο: «Εγώ βρήκα τα συντρίμμια – Ηταν ένα απανθρακωμένο…»

«Εγώ τα βρήκα, που να μην τα έβρισκα» είπε η μοναδική κάτοικος της νησίδας.

Mε τρεμάμενη φωνή και κλαίγοντας η Ειρήνη Κατσοτούρχη αποκάλυψε ότι η ίδια βρήκε τα συντρίμμια του μοιραίου ελικοπτέρου και ότι βρήκε έναν απανθρακωμένο άνθρωπο.

«Χαμός γίνεται εδώ. Είδα τα συντρίμμια, υπάρχει άνθρωπος απανθρακωμένος μέσα. Νοτιοδυτικά είναι. Τα συντρίμμια βλέπω και ένα παιδί... Ένα άνθρωπο. Δεν μπορώ να μιλήσω. Σε χαράδρα είναι. Έχουν πάει άνθρωποι κάτω είναι. Έχει ένα δρομάκι. Εγώ τα βρήκα, που να μην τα έβρισκα» είπε η μοναδική κάτοικος της νησίδας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα iefimerida, η κα Κατσοτούρχη, είναι η μοναδική κάτοικος στην Κίναρο, και έσπευσε από το πρωί να βρεθεί κοντά στο σημείο, στο οποίο φαίνεται να έπεσε το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.

Εγκαταστάθηκε στο νησί μαζί με το σύζυγό της Μικέ, ο οποίος πέθανε στις 10 Ιουνίου του 2013. Κράτησε έτσι την υπόσχεσή που είχε δώσει στον πατέρα της, ότι μια μέρα θα επιστρέψει στην Κίναρο.

Πηγή: iefimerida.gr 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top