ΕΛΛΑΔΑ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Άνδρας κάηκε ζωντανός, γιατί του κόψανε το ρεύμα!

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Άνδρας κάηκε ζωντανός, γιατί του κόψανε το ρεύμα!

Ένας άντρας με κινητικά προβλήματα κάηκε ζωντανός και αλλά δύο άτομα υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στου Ζωγράφου.

Οι γείτονες των τριών ενοίκων του μικρού διαμερίσματος στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Αμφιγενείας είδαν καπνούς και ενημέρωσαν την πυροσβεστική.

Στις 7:54 το πρωί, οι άνδρες του σώματος, εντόπισαν το απανθρακωμένο πτώμα ενός άντρα μετά την πυρκαγιά στο διαμέρισμα.

Οι πυροσβέστες έφτασαν άμεσα και είδαν ότι στο διαμέρισμα είχαν εγκλωβιστεί κάποια άτομα. Έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα. Οι άντρες της πυροσβεστικής κατάφεραν να απεγκλωβίσουν έναν 50χρονο άντρα και μια 43χρονη γυναίκα που είχαν υποστεί εγκαύματα και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, ήταν όμως αργά για τον 67χρονο που ήταν μαζί τους, καθώς δεν μπορούσε να κινηθεί λόγω προβλημάτων.

Τα αίτια της πυρκαγιάς είναι μέχρι στιγμής άγνωστα, ενώ η Πυροσβεστική διεξάγει έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα δεν είχε ρεύμα καθώς οι ένοικοι δεν μπορούσαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς. Εύλογο είναι, λοιπόν, οι υποψίες να κατευθύνονται στην περίπτωση οι συγκάτοικοι να προσπάθησαν να ζεσταθούν με κάποιο «εναλλακτικό» τρόπο, επιχείρημα που τελικά απόβηκε μοιραίο.

Επιμέλεια: Ανδρέας Χαραλάμπους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top