ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρνήθηκε ότι έτρεχε ο Κυριακίδης – Από τις Κεντρικές Φυλακές στη Λάρνακα

Αρνήθηκε ότι έτρεχε ο Κυριακίδης – Από τις Κεντρικές Φυλακές στη Λάρνακα

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής, (19/2), ο Ιωαννής Κυριακίδης, ο οποίος σκότωσε τον 25χρονο Στέφανο Γεωργίου, σε τροχαίο στη Λεμεσό στις 30 Οκτωβρίου 2015.

Καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και υπό τη συνοδεία δυο ανδρών της ΜΜΑΔ, παρουσιάστηκε γύρω στις 11 το πρωί της Παρασκευής,(19/2), στο δικαστήριο Λάρνακας, ο Ιωάννης Κυριακίδης για τροχαία παράβαση, μία από τις πολλές που έχει κάνει πριν από το μοιραίο πρωί, που σκότωσε τον 25χρονο ΣτέφανοςΓεωργίου.

Το αδίκημα αφορά όριο ταχύτητα. Τον Μάρτιο του 2015, επτά μήνες πριν δηλάδή, πιάστηκε να τρέχει στον αυτοκινητόδρομο, Λάρνακας – Κοφίνου, κοντά στο χωριό Αγγλισίδες με 160 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 100 χιλιόμετρα, που είναι και το επιτρεπτό όριο. Ο Κυριακίδης,  δεν παρουσιάστηκε ποτέ στο δικαστήριο για να ακούσει την ποινή του, ενώ όταν ακολούθησε η έκδοση δικαστικού εντάλματος σύλληψης του ήταν στις Κεντρικές Φυλακές, όπου και κρατείται μέχρι σήμερα, αφού προκάλεσε μερικούς μήνες αργότερα το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 25χρονο.  Ο εν λόγω κύριος δεν παραδέχθηκε τις κατηγορίες ότι έτρεχε εκείνη την ημέρα και η υπόθεση ορίστηκε για τον Μάιο. Οδηγήθηκε ξανά πίστω στις φυλακές.

Ο Στέφανος, τα ξημερώματα της 30ης Οκτωβρίου 2015 περίμενε σε κόκκινο φανάρι, στη παραλιακή της Λεμεσού, όταν ο Κυριακίδης με ιλιγγιώδη ταχύτητα και υπό την επήρεια ουσιών  προσέκρουσε πάνω στο όχημα του, προκαλώντας το θανάσιμο τραυματισμό. Ο Κυριακίδης καθηλώθηκε σε τροχοκάθισμα. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top