LIKE ONLINE

Κάνεις δεν βρίσκει την ηλικία αυτής της γυναίκας

Κάνεις δεν βρίσκει την ηλικία αυτής της γυναίκας

Βλέποντας κανείς γρήγορα την εν λόγω φωτογραφία θα πει ότι βλέπει μια ηλικιωμένη γυναίκα. Κοιτώντας λίγο πιο προσεκτικά ή αν έχει κάποιος παρατηρητικότητα, μπορεί να υποπτευθεί ότι πρόκειται για μια μεταμφίεση ώστε να μοιάσει με μια ηλικιωμένη γυναίκα και ότι σίγουρα έχει μικρότερη ηλικία.

Δύσκολα όμως καταλαβαίνεις ότι το κοριτσάκι που μεταμφιέστηκε είναι μόλις 5 ετών! Με ζαρωμένο μέτωπο, ένα αυστηρό, έντονο ύφος και τα γυαλιά στην άκρη της μύτης της θα μπορούσε να μοιάζει με οποιαδήποτε γιαγιά. Το κοριτσάκι κλήθηκε να μεταμορφωθεί για να γιορτάσει την 100η μέρα της στο σχολείο. Και η μαμά της την έντυσε, με πολύ μεγάλη επιτυχία ομολογούμενως, «γιαγιά 100 χρονών». Ο χρήστης με το όνομα Burphammie στο Reddit εξηγεί: «Η 5χρονη κόρη μου γιορτάζει την 100η ημέρα στο σχολείο της και ντύθηκε σαν να είναι 100 ετών. Το βλέμμα της βέβαια είχε μια μικρή χείρα βοηθείας από τη μαμά της» η οποία χρησιμοποίησε σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror ταλκ κι άλλες τεχνικές για να δώσει το αποτέλεσμα που ήθελε.

Σχεδόν δύο εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ήδη δει την φωτογραφία στο διαδίκτυο, η οποία προσφέρει μια… γεύση από το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η μικρή... το 2111. Ο μπαμπάς του κοριτσιού αργότερα πρόσθεσε: «Για να διευκρινίσω τι συμβαίνει, ήταν ένα μέρος από αυτό που κάνουν στο νηπιαγωγείο, όπου μετράνε ως το 100. Έτσι η 100η ημέρα, είναι μια γιορτή της προόδου τους μέχρι εκείνο το σημείο. Η δασκάλα της, ζήτησε από τα παιδιά να ντυθούν σαν να είναι 100 ετών. Προφανώς τα 5χρονα είχαν την ανάγκη κοστουμιών για να γίνει αυτό αλλά ναι, αυτή το "τερμάτισε" με το χαρακτήρα της και τον τρόπο που παρουσίασε τον εαυτό της».

Φυσικά τα σχόλια «έπεσαν βροχή», ενώ τα πιο χαρακτηριστικά είναι ότι πρόκειται για τρομερή μεταμφίεση και μόνο τα παιδικά χεράκια μπορούν να προδώσουν την ηλικία της μικρής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top