ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κίνημα Αλληλεγγύη: Ολοκληρώνει ψηφοδέλτιο και «βλέπει» Βουλή

Κίνημα Αλληλεγγύη: Ολοκληρώνει ψηφοδέλτιο και «βλέπει» Βουλή

Στις επόμενες λίγες μέρες ολοκληρώνονται στο «Κίνημα Αλληλεγγύη» οι διεργασίες με ομάδες πολιτών και προσωπικότητες που θα πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο του Κινήματος στις Βουλευτικές Εκλογές του Μαΐου.

Ανακοίνωση από το «Κίνημα Αλληλεγγύη» αναφέρει ότι όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού, «θα φέρουν λευκό πολιτικό μητρώο και θα χαρακτηρίζονται από εντιμότητα και πάθος για την σωτηρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, με σκληρή δουλειά και μεθοδικότητα, προς όφελος των πολιτών και του τόπου». 

Εξάλλου, το Κίνημα, παραθέτει στοιχεία δημοσκόπησης που διενήργησε η GPO Έρευνα Επικοινωνία AE. σε δείγμα 1200 ατόμων 18 ετών και άνω, στο διάστημα 18-19 και 22-23 Φεβρουαρίου 2016, σύμφωνα με τα οποία η «Αλληλεγγύη» λαμβάνει με την αναγωγή ποσοστό 2,8%, και εισέρχεται στη νέα Βουλή, παρά την ελάχιστη διάρκεια ζωής της, όπως αναφέρει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top