ΥΓΕΙΑ

Παμπορίδης: Ιερό δικαιώμα η απεργία – δεν λειτουργεί υπό ομηρία η πολιτεία

Παμπορίδης: Ιερό δικαιώμα η απεργία – δεν λειτουργεί υπό ομηρία η πολιτεία

Ιερό το δικαίωμα στην απεργία ωστόσο η πολιτεία δεν μπορεί να τελεί υπό ομηρία αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Υπουργός Υγείας, καλώντας τους νοσηλευτές σε διάλογο.

Ο Υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης αναφέρει ότι το δικαίωμα της απεργίας είναι απόλυτα σεβαστό και ιερό, προσθέτοντας ότι εξίσου ιερό, εάν όχι και ιερότερο, είναι και το δικαίωμα των πολιτών μας στην υγεία.

Απευθύνει επίσης έκκληση προς όλους όπως αναλογιστούν τις ευθύνες που τους αναλογούν σε αυτή την ευαίσθητη χρονική συγκυρία.

Προσθέτει ότι η προσπάθεια για μεταρρύθμιση όλου του τομέα της υγείας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, σημειώνοντας ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

Περαιτέρω ο Υπουργός Υγείας αναφέρει : “Θέλω καταστήσω σαφές ότι η Πολιτεία δεν μπορεί να λειτουργεί υπό απειλές και ούτε να επιτρέψει να τεθούν οι ασθενείς συμπολίτες μας υπό ομηρία”και καλεί εκ νέου όλους να προσέλθουν στο διάλογο ο οποίος βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη για να συνδράμουμε όλοι εποικοδομητικά στη μεταρρύθμιση του τομέα της υγείας στη χώρα μας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top