ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαλλιά κουβάρια στο ΑΚΕΛ – Υποψήφιος βουλευτής κατήγγειλε σύντροφο για παραβίαση του κώδικα δεοντολογίας

Μαλλιά κουβάρια στο ΑΚΕΛ – Υποψήφιος βουλευτής κατήγγειλε σύντροφο για παραβίαση του κώδικα δεοντολογίας

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές τόσο αυξάνεται και ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους υποψήφιους βουλευτές των κομμάτων.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Έτσι, ούτε το ΑΚΕΛ φαίνεται ότι καταφέρνει να ξεφύγει από περιπτώσεις όπου υποψήφιοι βουλευτές του φέρονται να παραβιάζουν τους όρους του παιγνιδιού και τον κώδικα δεοντολογίας που εξέδωσε το κόμμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες πρώην βουλευτής του ΑΚΕΛ και νυν υποψήφιος, κατήγγειλε σύντροφο του και μέλος του Πολιτικού Γραφείου, ο οποίος διεκδικεί έδρα στην Λευκωσία, για παραβίαση του κώδικα δεοντολογίας.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η καταγγελία αφορούσε αθέμιτο τρόπο προσέλκυσης ψήφων κατά παράβαση του κώδικα ο οποίος σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο σε χωριό της Επαρχίας Λευκωσίας.

Ο πρώην βουλευτής του ΑΚΕΛ και νυν υποψήφιος κατήγγειλε γραπτώς τον συνυποψήφιο του στην Επαρχιακή Επιτροπή Λευκωσίας καθώς και στην γραμματεία του κόμματος.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το μέλος του Πολιτικού Γραφείου φέρεται να προσέγγιζε  ψηφοφόρους του ΑΚΕΛ, στην παρουσία του πρώην προέδρου της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας –διορισμένος από τον Δημήτρη Χριστόφια - Πάυλου Παπαγεωργίου.

Η κίνηση του αυτή όπως σημειώνουν πηγές, προκαλεί έντονα καθώς ως γνωστόν ο εκάστοτε πρόεδρος της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας είναι υπεύθυνος για τους διορισμούς και τις μεταθέσεις στην Δημόσια Υπηρεσία.

Έτσι, η αλίευση ψήφων του συγκεκριμένου υποψηφίου στη παρουσία του κ. Παπαγεωργίου θεωρήθηκε αθέμιτη από άλλους συντρόφους, με αποτέλεσμα να γίνει και η εν λόγω καταγγελία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος υποψήφιος δεν προβαίνει πρώτη φορά στη παραβίαση του κώδικα δεοντολογίας καθώς φέρεται να ζητάει την ψήφο των ΑΚΕΛικών υποστηρίζοντας πως άλλοι θα εκλεγούν ότι και να γίνει…

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top