ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Nεολαία ΕΔΕΚ: «Χριστόφιας και Αναστασιάδης οδήγησαν σε 185 αυτοκτονίες» – Η απάντηση του ΑΚΕΛ και ο πόλεμος ανακοινώσεων

Nεολαία ΕΔΕΚ: «Χριστόφιας και Αναστασιάδης οδήγησαν σε 185 αυτοκτονίες» – Η απάντηση του ΑΚΕΛ και ο πόλεμος ανακοινώσεων

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ της Νεολαίας της ΕΔΕΚ και του ΑΚΕΛ ξέσπασε με αφορμή ανακοίνωση της πρώτης, με την οποία κατηγορεί τις πολιτικές Χριστόφια και Αναστασιάδη οι οποίες όπως αναφέρουν οδήγησαν σε 185 αυτοκτονίες.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση με τίτλο: «Οι πολιτικές Δ. Χριστόφια και Ν. Αναστασιάδη οδήγησαν σε 185 αυτοκτονίες ...», αναφέρει μεταξύ άλλων. 

  • «Eχουν καταγραφεί 185 αυτοκτονίες για την περίοδο 2009-2013, εκ των οποίων οι 157 αφορούν άντρες (85%) και οι 28 αφορούν γυναίκες (15%)».
  • «Τα αίτια των αυτοκτονιών πηγάζουν μέσα από την οικονομική κρίση αλλά και τις πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζονται  βουλιάζοντας το λαό στην απόγνωση και την ανέχεια.Οι πολιτικές εξόντωσης των λαϊκών στρωμάτων από το Δικομματισμό βρίσκουν πρόσφορο έδαφος , αφού η δεξαμενή αίματος δεν λέει να τελειώσει.»

Η απάντηση του ΑΚΕΛ προς την Νεολαία της ΕΔΕΚ ήρθε μέσα από το εκφραστικό όργανο του κόμματος την Χαραυγή όπου με τίτλο Hasta la victoria siempre «σύντροφοι»! γράφει:

  • «Πραγματικά έχουμε ξεφύγει σε αυτό τον τόπο. Ο καθένας λέει ό,τι του κατέβει τζιαι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Εξέδωσε λοιπόν ανακοίνωση η νεολαία της ΕΔΕΚ υπό τον τίτλο «οι πολιτικές Δ. Χριστόφια και Ν. Αναστασιάδη οδήγησαν σε 185 αυτοκτονίες»!
  • «Εμπρός λοιπόν για την επανάσταση. Με τον Σιζόπουλο, τον Λυσσαρίδη, τον Ομήρου και τα άλλα παιδιά. Διότι αυτοί πάνε κόντρα στο δικομματισμό».

Για να έρθει η απάντηση από την Νεολαία της ΕΔΕΚ αυτή την φορά με τίτλο: «ΑΚΕΛ, η εκφυλισμένη Αριστερά του τόπου!», όπου σημειώνει:

  • Ξέρετε δεν περιμέναμε κάποιου είδους αντικειμενικής δημοσιογραφίας από υπαλλήλους του ΑΚΕΛ , της Χαραυγής ή οποιασδήποτε άλλης οργάνωσής σας.
  • Μαθήματα σοσιαλισμού και εφαρμογής του δεν χρειάζεται να λάβουμε από κανέναν. Ο Καρλ Μαρξ αν γεννιόταν σήμερα το μόνο σίγουρο δεν θα ήταν Ακελικός… Ένα ΑΚΕΛ που ακόμη και το «συγγενές» του κόμμα στην Ελλάδα ΚΚΕ, του ασκεί κριτική ότι έχει μεταλλαχθεί σε οπορτουνιστικό και ρεφορμιστικό μόρφωμα.

Με άλλα λόγια η προεκλογική έχει αρχίσει για τα καλά…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top