ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επίδειξη τεχνολογίας από τη BMW

Επίδειξη τεχνολογίας από τη BMW

Μια πραγματική επίδειξη τεχνολογίας έκανε η BMW με τη νέα M760Li xDrive στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Πρόκειται για τη ναυαρχίδα της Βαυαρικής εταιρείας, που όμως τώρα εφοδιάζεται με το νέο 12-κύλινδρο βενζινοκινητήρα M Performance TwinPower Turbo. Οι κορυφαίες επιδόσεις της BMW M760Li xDrive σε συνδυασμό με υψηλή οδηγική άνεση που προσφέρει διαχρονικά η σειρά 7 δημιουργούν μία ασυναγώνιστη πρόταση και εγκαινιάζουν νέα πρότυπα στην κατηγορία πολυτελών sedan.

Την εξωτερική της εμφάνιση έχει αναλάβει η BMW M Performance. Το αεροδυναμικό πακέτο M με τους μεγαλύτερους αεραγωγούς, τις αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου Μ 20-ιντσών και τις δύο διπλές απολήξεις είναι μόνο μερικά στοιχεία που κάνουν τη ναυαρχίδα της BMW να ξεχωρίζει. Η γνώριμη αισθητική BMW M Performance κυριαρχεί και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Το αποκλειστικό, δερμάτινο τιμόνι με το λογότυπο M, το φωτιζόμενο λογότυπο V12 ‘στη βάση της πόρτας αλλά και το αποκλειστικό ταχύμετρο (έως και τα 330 km/h) στον πίνακα οργάνων είναι μόνο μερικά στοιχεία που κάνουν την BMW M760Li xDrive να ξεχωρίζει.

Ο V12 6.600 κυβ. εκ. αποδίδει 600 ίππους στις 5.500 στροφές και μέγιστη ροπή 800 Nm στις 1.500 στροφές. Ο δυνατός κινητήρας με την προηγμένη τεχνολογία M Performance TwinPower Turbo επιταχύνει τη BMW M760Li xDrive από 0 στα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε μόλις 3,9 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του ταχύτητα είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενη στα 250 χιλιόμετρα την ώρα. Με το προαιρετικό M Driver’s Package, ο ηλεκτρονικός κόφτης δεν παρεμβαίνει πριν τα 305 km/h.

Το καινοτόμο σύστημα ανάρτησης Executive Drive Pro προσφέρει δυναμικές επιδόσεις και απαράμιλλη οδηγική άνεση ενώ οι ενεργές αντιστρεπτικές δοκοί ελαχιστοποιούν τις κλίσεις του αμαξώματος, με το σύστημα συνεργάζεται με ελαστικά υψηλών επιδόσεων, τοποθετημένα σε αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου Μ, 20 ιντσών. Έτσι η BMW M760Li xDrive προσφέρει την πιο δυναμική συμπεριφορά στην κατηγορία της χωρίς να υπονομεύεται η οδηγική άνεση. Το ευφυές σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive που μεταφέρει περισσότερη ισχύ στους πίσω τροχούς προσαρμόζεται στη διαθέσιμη πρόσφυση κατανέμοντας την ισχύ στους τροχούς ανάλογα με τις απαιτήσεις. Η ενεργητική ασφάλεια και η δυναμική συμπεριφορά ωφελούνται επίσης από το στάνταρ σύστημα Integral Active Steering της νέας BMW M760Li xDrive, που συμπληρώνει τον πιο άμεσο λόγο υποπολλαπλασιασμού στον εμπρός άξονα ρυθμίζοντας τη γωνία διεύθυνσης των πίσω τροχών σε συνάρτηση με τον οδηγικό ελιγμό. Τα νέα φρένα M Sport 19 ιντσών, με μπλε μεταλλικές δαγκάνες και λογότυπο Μ διασφαλίζουν ασυναγώνιστη επιβράδυνση για τη BMW M760Li xDrive σε όλες τις συνθήκες.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι όσοι υποψήφιοι αγοραστές επιθυμούν να «ανταλλάξουν» τη δυναμική εμφάνιση της BMW M760Li xDrive τους με μία εικόνα διακριτικής πολυτέλειας, το προαιρετικό πακέτο BMW M760Li xDrive V12 Excellence διατίθεται χωρίς έξτρα κόστος. Αυτή η έκδοση αλλάζει σημαντικά την προσωπικότητα της BMW M760Li xDrive, καταργώντας το αεροδυναμικό πακέτο Μ και προσθέτοντας σειρά άλλων χαρακτηριστικών πολυτέλειας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top