Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130
130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού καταδίκασε την Παρασκευή (11/03) σε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών, 32χρονο από την επαρχία Λεμεσού, αφού τον βρήκε ένοχο στην κατηγορία της πρόκλησης θανατηφόρου δυστυχήματος. Επίσης, του επιβλήθηκε στέρηση άδειας οδήγησης για 36 μήνες καθώς και 8 βαθμοί ποινής.
Πρόκειται για θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση που συνέβη στις 6/5/2012 στη περιοχή της Αμαθούντας, κατά την οποία έχασε τη ζωή του 51χρονος κάτοικος Λεμεσού.
Ο τότε 28χρονος άντρας ενώ οδηγούσε το ημιφορτηγό, σε κάποια στιγμή,εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας προκαλώντας ακαριαία το θάνατο του 51χρονου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις