Και όμως... Λήστεψε τράπεζα καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο!

Και όμως... Λήστεψε τράπεζα καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο!

Μια απίστευτη ληστεία σημειώθηκε σήμερα στην πρωτεύουσα της Κροατίας, Ζάγκρεμπ.

Ένας ανάπηρος Κροάτης μπήκε με το αναπηρικό αμαξίδιό του σε μία τράπεζα στο κέντρο της πόλης. «Κρατάω χειροβομβίδα!», φώναξε ο 35χρονος ληστής, σοκάροντας τους υπαλλήλους ενός υποκαταστήματος της αυστριακής τράπεζας Erste.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο ίδιος είχε ευχαριστήσει τους περαστικούς που τον βοήθησαν να μπει στην τράπεζα και να κατευθυνθεί προς τα γκισέ.

Οι υπάλληλοι του έδωσαν 50.000 κούνα (περίπου 6.600 ευρώ) και τον είδαν να απομακρύνεται με την ησυχία του προς μια πιάτσα ταξί για να διαφύγει. Εκεί, ένας ταξιτζής τον βοήθησε με τη σειρά του να επιβιβαστεί στο όχημα και τοποθέτησε το αναπηρικό αμαξίδιό του στο πορτ-μπαγκάζ.

Ο ληστής ζήτησε από τον ταξιτζή να τον μεταφέρει στο Μπιέλοβαρ, περίπου 80 χιλιόμετρα ανατολικά του Ζάγκρεμπ. Εκεί όμως έληξε η τύχη του και η βοήθεια του κόσμου απέναντί του, αφού εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE