Τροχαίο με τραυματισμούς στη Λευκωσία – Φόρεσαν χειροπέδες στον ένα οδηγό

Τροχαίο με τραυματισμούς στη Λευκωσία – Φόρεσαν χειροπέδες στον ένα οδηγό

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Λευκωσία γύρω στις 20:00 μ.μ της Κυριακής 20/3.

Συγκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση αυτοκίνητο που οδηγούσε 47χρονος, σε δρόμο στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος.

 Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν και οι δύο οδηγοί. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο 23χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία, για προληπτικούς λόγους, ενώ ο 47χρονος αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.

Ο 47χρονος υποβλήθηκε σε εξέταση αλκοόλης, με τελική ένδειξη 68%μg, αντί 22%μg και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Σε αλκοτέστ υποβλήθηκε και ο 23χρονος, με μηδενική ένδειξη.

 Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Τελ Αβίβ περιμένει σύντομα την απόφαση του Αμερικανού προέδρου για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, αυτή απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE