LIFESTYLE

Τελικός DanSing 5: Ποιας την ερμηνεία χαρακτήρισαν «μπουζούκι δεύτερης κατηγορίας»; VIDEO

Τελικός DanSing 5: Ποιας την ερμηνεία χαρακτήρισαν «μπουζούκι δεύτερης κατηγορίας»; VIDEO

Ο διαπληκτισμός του ημιτελικού ήρθε στο προσκήνιο οξύνοντας τα πνεύματα.... Το κερασάκι στην τούρτα ο βαρύτατος χαρακτηρισμός για ξεπέτα...

Η σκληρή κριτική των κριτών προς την Φλώρα Σάρδαλου, προκάλεσε το ξέσπασμα της διαγωνιζόμενης, η οποία δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα στα παρασκήνια του Dansing For You 5.

Η Φλώρα και ο Στέλιος Κωνσταντάς τραγούδησαν το κομμάτι της Μοσχολιού "Ξενύχτησα στην πόρτα σου". Δεν απέσπασαν τις καλύτερες των κριτικών, αλλά οι χαρακτηρισμοί ξεπέτα και μπουζούκι δεύτερης κατηγορίας την έκαναν να λυγίσει. 


Ο Νίκος Μουρατίδης, αρχικά αναφέρθηκε στην διαφωνία τους την περασμένη εβδομάδα και στα όσα είπε η Φλώρα σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε, και έπειτα προχώρησε σε μία σκληρή κριτική για την ερμηνεία της στον τελικό.

«Δεν μου άρεσε που το έκανες ξεπέτα το κομμάτι», είπε ο κριτής στη διαγωνιζόμενη, ενώ μάλιστα ανέφερε ότι του θύμισε «μπουζούκι δεύτερης κατηγορίας».


Μετά το τέλος της κριτικής, η Φλόρα αποχωρώντας από το στούντιο δάκρυσε, ενώ έτρεξαν να την παρηγορήσουν άτομα της παραγωγής.

Από την άλλη, στην τρίτη και τελευταία της εμφάνιση, η Φλώρα απέσπασε για το τραγούδι «Δίχτυ»,εγκωμιαστικά λόγια από την Κατερίνα Γκαγκάκη τα οποία την έκαναν να δακρύσει από συγκίνηση. 

Πηγή Video: TVONE

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top