Η… εντυπωσιακή αντίδραση των Ελλαδικών Μ.Μ.Ε. για το ένταλμα σύλληψης κατά του Μπόμπολα!

Η… εντυπωσιακή αντίδραση των Ελλαδικών Μ.Μ.Ε. για το ένταλμα σύλληψης κατά του Μπόμπολα!

Από τη στιγμή που «έσκασε» η είδηση περί εντάλματος σύλληψης του Λεωνίδα Μπόμπολα, του διευθύνοντα συμβούλου της Helector, θα ανέμενε κανείς πως η αντίδραση των ελληνικών Μ.Μ.Ε. θα ήταν αισθητή.

Κι όμως, αναζητώντας στο διαδίκτυο σχετικές ειδήσεις, διαπιστώσαμε μια… παγωμάρα. Το γεγονός καλύφθηκε από αρκετά Μ.Μ.Ε., τα πλείστα εκ των οποίων, ωστόσο, δεν θεωρούνται πρώτης γραμμής. 

Η απάντηση, βέβαια, για όσους ξέρουν ένα-δυο πράγματα περισσότερα δεν είναι δύσκολη υπόθεση.

Όπως γράφει και το βιογραφικό του πατέρα του Λεωνίδα, Γιώργου Μπόμπολα, ο πατήρ της οικογενείας είναι ιδιοκτήτης της «Πήγασος Εκδοτική, στην οποία ανήκουν ο τηλεοπτικός σταθμός Mega Channel (κατά 25%), οι εφημερίδες Έθνος και Ημερησία, και μια σειρά ιστοσελίδων και περιοδικών εντύπων».

Η δύναμη των Μ.Μ.Ε….

ΜακΦαν

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από την Ελλάδα για τον Μπόμπολα
Έσκασε «βόμβα»: Ένταλμα σύλληψης εναντίον του Λεωνίδα Μπόμπολα!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.