ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβεβαίωση Σιζόπουλου για στήριξη της προώθησης μεγάλων αναπτυξιακών έργων στη Λάρνακα

Διαβεβαίωση Σιζόπουλου για στήριξη της προώθησης μεγάλων αναπτυξιακών έργων στη Λάρνακα

Τη διαβεβαίωση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας ότι οι νέοι βουλευτές της ΕΔΕΚ θα στηρίξουν με αποφασιστικότητα την προώθηση και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών μεγάλων αναπτυξιακών έργων στην πόλη, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος.

Σε δηλώσεις ύστερα από συνάντηση με τον Δημαρχεύοντα Λάρνακας ο κ. Σιζόπουλος είπε ότι «η επίσκεψη στο Δημοτικό Μέγαρο αφορά κυρίως την επί τόπου μελέτη των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Λάρνακα και η επαρχία. Η Λάρνακα δεν απολαμβάνει το ποσοστό σε αναπτυξιακά έργα που θα έπρεπε από τον κρατικό προϋπολογισμό γι`αυτό και παρατηρούμε σοβαρά προβλήματα να χρονίζουν και να μην δίνεται λύση, όπως για παράδειγμα το θέμα της μετακίνησης των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών που είναι μία ουσιαστικά ατομική βόμβα μέσα στην καρδιά της πόλης της Λάρνακας και όχι μόνο».

Πρόσθεσε ότι άλλα χρονίζοντα θέματα που αντιμετωπίζει η πόλη είναι «αυτό της ανάπτυξης της μαρίνας και του λιμανιού και το θέμα της αλυκής που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αλλά και πως μπορούμε να ενισχύσουμε την τουριστική υποδομή της πόλης και επαρχίας Λάρνακας με κύριο στόχο να συμβάλει στην προσπάθεια ανάπτυξης της οικονομίας της πατρίδας μας».

Η Λάρνακα, συνέχισε ο κ. Σιζόπουλος «είναι μια περιοχή με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα οποία η κυπριακή πολιτεία οφείλει να τα αξιοποιήσει».

Σημείωσε ακόμα ότι «αυτό που μπορούμε να δηλώσουμε ως κυρίως διαβεβαίωση αλλά και ως υπόσχεση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της Λάρνακας είναι ότι οι βουλευτές της ΕΔΕΚ με τη νέα Βουλή, όπως και στο παρελθόν θα στηρίξουν με αποφασιστικότητα την προώθηση και τη γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών αυτών των μεγάλων αναπτυξιακών έργων».  

Πηγή — ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top