Σπάει τη σιωπή της η Βανδή! Μιλά πρώτη φορά για το θάνατο του Παντελίδη και τη μητέρα του!

Σπάει τη σιωπή της η Βανδή! Μιλά πρώτη φορά για το θάνατο του Παντελίδη και τη μητέρα του!

Δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση... μιας και 6 ώρες πριν το μοιραίο η τραγουδίστρια βρισκόταν μαζί με τον Παντελή...

Η Δέσποινα Βανδή μιλά πρώτη φορά για το θάνατο του φίλου και συναδέλφου της, Παντελή Παντελίδη μιλώντας λακωνικά, αλλά ουσιαστικά για το τραγικό γεγονός που σκόρπισε τη θλίψη στο πανελλήνιο «Ο εγκέφαλός μου αρνούνταν να συνειδητοποιήσει την είδηση του χαμού του Παντελή, ήμουν σοκαρισμένη κι όλο αυτό είχε τη διάσταση ενός ονείρου – ή μάλλον εφιάλτη. Ήταν σαν να μην το ζω πραγματικά. Μόλις έξι ώρες πριν ήμασταν μαζί και κάναμε πρόβα».

Η Δέσποινα θα έκανε πρεμιέρα στο Teatro μια ημέρα μετά το τραγικό τροχαίο και πρόσθεσε στο Instyle: «Αυτό που με γεμίζει με ιδιαίτερη θλίψη, όμως, είναι όταν σκέφτομαι τη μάνα του Παντελή... Ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε κάποιον είναι να χάνει το παιδί του».


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE