LIFESTYLE

Νέο ΗOT ζευγαράκι στην Κυπριακή Showbiz! Ξανά ερωτευμένη η Κύπρια εστεμμένη

Νέο ΗOT ζευγαράκι στην Κυπριακή Showbiz! Ξανά ερωτευμένη η Κύπρια εστεμμένη

Ιδιαίτερα ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα η καλλονή από τη Λάρνακα, αφού ο έρωτας της «χτύπησε» την πόρτα. Μετά από μεγάλο διάστημα που ήταν single, το όμορφο μοντέλο που γνωρίσαμε στα καλλιστεία του Mega δηλώνει ερωτευμένη.

 Ο λόγος για την Ιωάννα Φιλίππου, την Miss Κύπρος 2013 την οποία γνωρίσαμε μέσα από το Feel Fantastic αλλά και το φιλανθρωπικό σόου του Mega, DanSing For You η οποία εδώ και δυο περίπου μήνες είναι σε σχέση.

Η Κύπρια εστεμμένη βρήκε στο πρόσωπο του νεαρού Μιχάλη τον άντρα που την έκανε ξανά χαρούμενη με τα μάτια της το τελευταία διάστημα να λάμπουν και την ίδια να ζει όμορφες στιγμές στο πλευρό του καλού της.

Σύμφωνα με άτομα από το φιλικό κύκλο του μοντέλου οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ιδιωτικό Πανεπιστήμιο όπου φοιτούν και τον τελευταίο 1,5 μήνα είναι και επίσημα ζευγάρι, χωρίς όμως να διατυμπανίζουν τη σχέση της, θέλοντας έτσι να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.

Ο νέος της σύντροφός ασχολείται και αυτός με το μόντελινγκ και οι δυο τους δείχνουν ταιριαστοί και ερωτευμένοι, ενώ προσπαθούν να ξεκλέβουν χρόνο, παρά το βεβαρημένο τους πρόγραμμα, ώστε να περνούν μαζί περισσότερες ώρες!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top