LIFESTYLE

Θρήνος στην Ελληνική showbiz για τον θάνατο του Αγγελάκη! Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός του Κωστέτσου και το βίντεο με τη Μενεγάκη

Θρήνος στην  Ελληνική showbiz για τον θάνατο του Αγγελάκη! Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός του Κωστέτσου και το βίντεο με τη Μενεγάκη

Ο γνωστός make up artist και ηθοποιός που είχε ταλέντο στις μιμήσεις βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (30/04).

Απέραντη θλίψη προκάλεσε στους φίλους και τα αγαπημένα του πρόσωπα ο θάνατος του Γιάννη Αγγελάκη.

Ένας από τους καλούς φίλους του εκκλιπόντος, ο Βασίλειος Κωστέτσος, αρνείται να πιστέψει πως έφυγε τόσο αναπάντεχα από τη ζωή: «Μόλις πληροφορήθηκα ότι έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος μου φίλος, συνεργάτης και υπερταλαντούχος Γιάννης Αγγελάκης. Έχω πάθει σοκ! Ο Θεός να τον αναπαύσει!»

Έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, ανέβασε και μια κοινή τους φωτογραφία αναφέροντας: «Γιάννη μου! Πολυαγαπημένα μου φίλε, υπερταλαντούχε! Έφυγες νωρίς. Μεγάλο Σάββατο… Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα περάσαμε μαζί. Τα όσα με συμβούλεψες… Θα μου λείψεις».

Ο γνωστός make up artist, είχε εμφανιστεί πριν από 4 περίπου χρόνια στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η οποία του είχε μεγάλη αδυναμία, και της έκανε μαθήματα μακιγιάζ. Ο Γιάννης, άλλωστε, ήταν πολύ αγαπητός από όλους και όλοι τον αποκαλούσαν το «καλό παιδί». Δείτε το βίντεο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top