Νεαροί ξάφριζαν σπίτια στην Πάφο

Νεαροί ξάφριζαν σπίτια στην Πάφο

Δύο νεαροί από τη Γεωργία, που διαμένουν στην Πάφο, συνελήφθηκαν από την Αστυνομία για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Οι νεαροί, ηλικίας 19 και 20 ετών, παραδέχτηκαν ανακρινόμενοι ότι διέρρηξαν διαμέρισμα σε οργανωμένο συγκρότημα τουριστικών διαμερισμάτων στην Κάτω Πάφο και απέσπασαν απ’ αυτό διάφορα αντικείμενα που ανήκαν στον ιδιοκτήτη και τα οποία έχουν ήδη αναγνωριστεί.

Οι δύο Γεωργιανοί αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για την έκδοση διατάγματος κράτησης τους αφού μέλη του Κλιμακίου Διαρρήξεων και κλοπών του ΤΑΕ Πάφου εκτιμά ότι οι νεαροί έχουν απασχολήσει κατά επανάληψη τις αστυνομικές Αρχές και για υποθέσεις διαρρήξεις που σημειώθηκαν σε άλλες περιοχές της Επαρχίας.

KYΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γαλλία: Τον Λεκορνί διόρισε ξανά πρωθυπουργό ο Μακρόν

Γαλλία: Τον Λεκορνί διόρισε ξανά πρωθυπουργό ο Μακρόν

Έπειτα από μια πολιτικά ταραχώδη εβδομάδα, το όνομα του νέου πρωθυπουργού της Γαλλίας ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής -και δεν ήταν άλλο, από αυτό του προσφάτως παραιτηθέντα Σεμπαστιάν Λεκορνί!

BEST OF TOTHEMAONLINE