Νεαροί ξάφριζαν σπίτια στην Πάφο

Νεαροί ξάφριζαν σπίτια στην Πάφο

Δύο νεαροί από τη Γεωργία, που διαμένουν στην Πάφο, συνελήφθηκαν από την Αστυνομία για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Οι νεαροί, ηλικίας 19 και 20 ετών, παραδέχτηκαν ανακρινόμενοι ότι διέρρηξαν διαμέρισμα σε οργανωμένο συγκρότημα τουριστικών διαμερισμάτων στην Κάτω Πάφο και απέσπασαν απ’ αυτό διάφορα αντικείμενα που ανήκαν στον ιδιοκτήτη και τα οποία έχουν ήδη αναγνωριστεί.

Οι δύο Γεωργιανοί αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για την έκδοση διατάγματος κράτησης τους αφού μέλη του Κλιμακίου Διαρρήξεων και κλοπών του ΤΑΕ Πάφου εκτιμά ότι οι νεαροί έχουν απασχολήσει κατά επανάληψη τις αστυνομικές Αρχές και για υποθέσεις διαρρήξεις που σημειώθηκαν σε άλλες περιοχές της Επαρχίας.

KYΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.