LIFESTYLE

Παράνομος έρωτας στην tv! Παρουσιαστής παντρεμένος με δύο παιδιά «παθιάστηκε» με νεαρή ηθοποιό!

Παράνομος έρωτας στην tv! Παρουσιαστής παντρεμένος με δύο παιδιά «παθιάστηκε» με νεαρή ηθοποιό!

Η… ερωμένη του είναι 13 χρόνια μικρότερη του, μελαχρινή, χυμώδης και ήταν πρωταγωνίστρια σε καθημερινή τηλεοπτική σειρά του Mega...

Σύμφωνα με το nassosblog νέος «παράνομος» έρωτας φούντωσε στην Αθήνα  και το παρασκήνιο είναι… «καυτό». Όπως αποκαλύπτει το gossiptv πρωταγωνιστές στον «παράνομο» αυτό ερωτικό δεσμό είναι πολύ γνωστός παρουσιαστής,  παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών και νεαρή σεξοβόμβα ηθοποιός, που έχει τρελάνει το διαδίκτυο με τα κάλλη της. 

Η σχέση τους έχει γίνει talk of the town, κυρίως στους καλλιτεχνικούς κύκλους, με τον παρουσιαστή όπως αναφέρει στο δημοσίευμά της η Espresso, να αδιαφορεί για τα σχόλια και να είναι «τυφλωμένος» από το πάθος και τον έρωτα.

Η… ερωμένη του είναι 13 χρόνια μικρότερη του, μελαχρινή, χυμώδης και ήταν πρωταγωνίστρια σε καθημερινή τηλεοπτική σειρά του Mega.

Ο παρουσιαστής, που στο παρελθόν φλέρταρε με το θεατρικό σανίδι, έχει δαγκώσει γερά τη λαμαρίνα. Δεν υπολογίζει πλέον τα πάνω από 15 χρόνια γάμου με την σύζυγο του, που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή: Ψηλή, μελαχρινή, καλλίγραμμη, πάντα άνετη με τους δημοσιογράφους, που συχνά την προσεγγίζουν εξαιτίας του συζύγου της. Μάλιστα, η ίδια είχε παραδεχτεί πως ο έγγαμος βίας με τον δημοφιλή παρουσιαστή περνούσε κατά καιρούς κρίσεις.

Ο παρουσιαστής εδώ και μερικούς μήνες πετά στα σύννεφα από έρωτα, νιώθει πως ξαναγεννήθηκε και χαζογελάει στους διαδρόμους του τηλεοπτικού σταθμού όπου παρουσιάζει με επιτυχία την ψυχαγωγική εκπομπή του.

Μάλιστα, προκειμένου να... μειώσει κάπως τη διαφορά ηλικίας με την ερωμένη του, φροντίζει να καλύπτει τα γκρίζα μαλλιά του πριν από κάθε έξοδο του. Διαθέτει δε την προσωπική του κομμώτρια, που φροντίζει να «ψεκάζει» με σκούρο σπρέι την κόμη του, ώστε να μικροδείχνει!

Και να θέλει να κρυφτεί ο παρουσιαστής, η χαρά του έρωτα δεν τον αφήνει, γι' αυτό έχει γίνει απρόσεκτος στις εξόδους του με την πιτσιρίκα, παρότι επιλέγει μεγάλα κλαμπ της πόλης και ακόμα μεγαλύτερες παρέες για το... ξεκάρφωμα. Οι -όλο νόημα- ματιές, τα τυχαία αγγίγματα και τα κερασμένα ποτά δεν περνούν απαρατήρητα από τους συνάδελφους του, που όμως κάνουν τα στραβά μάπα από σεβασμό στη γυναίκα του.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Επ. Λεμεσού - Προχώρησε με ανάκληση προσωπικού η Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο

Δεύτερη τραγωδία στις Φυλακές: Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως δεν τα κατάφερε

Ανείπωτη θλίψη – Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Παναγιώτης «Η μέρα δεν ξημέρωσε πολύ καλά»

Παραιτήθηκε από τους Οικολόγους η Έφη Ξάνθου - «Δεν μετανιώνω για τα 23 χρόνια που αφιέρωσα στο Κίνημα»

Καραγιάννης και Κωστρίκκης στο «Τ»: Να ανησυχούμε από την απόσυρση του AstraZeneca; - Όσα αναφέρουν



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top