ΦΡΙΚΗ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ:Βασανίζουν και σκοτώνουν αθώα σκυλιά-Τα σκίζουν και τα κρεμούν(ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΡΙΚΗ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ:Βασανίζουν και σκοτώνουν αθώα σκυλιά-Τα σκίζουν και τα κρεμούν(ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Και όμως… υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι δεν σέβονται τα ζώα! Τα βασανίζουν για να περνάνε αυτοί καλά!

Αναφερόμαστε στο ετήσιο φεστιβάλ σκυλίσιου κρέατος της πόλης Γιούλιν στην Κίνα, κλέβουν σκυλάκια από τους ιδιοκτήτες τους και τα σφάζουν ή τα ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου.

Στη συνέχεια τα κρεμούν σε τσιγκέλια, τα σκίζουν από τον πρωκτό μέχρι πάνω, τα γδέρνουν και τα τρώνε. Η φρίκη για τα κακόμοιρα ζώα πρέπει να είναι απίστευτη… Νέα έρευνα βρήκε πως ο εγκέφαλος των σκύλων είναι παρόμοιος με των ανθρώπων όσον αφορά στα συναισθήματα.

Χιλιάδες κινέζοι πολίτες έχουν διαδηλώσει ενάντια στο φεστιβάλ, ωστόσο, δεν έχει αλλάξει τίποτα! Για αυτό το λόγο η Avaaz έχει ξεκινήσει εκστρατεία ζητώντας από πολίτες όλου του κόσμου να υπογράψουν ώστε να μπει τέλος σε αυτό το απάνθρωπο φεστιβάλ.

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.