«Ντου» Αστυνομικών σε Sex Shops! Τι εντοπίστηκαν μετά από έρευνες σε Λεμεσό και Λάρνακα

«Ντου» Αστυνομικών σε Sex Shops! Τι εντοπίστηκαν μετά από έρευνες σε Λεμεσό και Λάρνακα

Μέλη της Αστυνομίας σε συνεργασία με μέλη του Τμήματος Τελωνείου και των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών, διεξήγαγαν την Τρίτη 31/5 βάσει δικαστικού εντάλματος έρευνα σε υποστατικό στη Λεμεσό.

Κατά την έρευνα που έγινε στην παρουσία υπαλλήλου του υποστατικού ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα προϊόντα (όπως χάπια, σπρέι κ.α), τα οποία παραλήφθηκαν από μέλη του Τελωνείου για περαιτέρω εξετάσεις.

Επίσης, μέλη της Αστυνομίας, σε συνεργασία με μέλη του Τμήματος Τελωνείου και των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών διεξήγαγαν σήμερα και δεύτερη έρευνα σε υποστατικό στη Λάρνακα.

Κατά την έρευνα ανευρέθηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια διάφορα προϊόντα (όπως σπρέι, χάπια κ.α), τα οποία περιείχαν φαρμακευτικές ουσίες χωρίς να έχουν άδεια κυκλοφορίας στην Κυπριακή Δημοκρατία. Όλα τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις. 

Τα Τμήματα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού και Λάρνακας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE