Παρουσιάστρια της ελληνικής tv για βόλτα με τα γαϊδουράκια της Στέλλας Γεωργιάδου!

Παρουσιάστρια της ελληνικής tv για βόλτα με τα γαϊδουράκια της Στέλλας Γεωργιάδου!

Κατέβηκε στο νησί μας για δουλειά, αλλά δεν παρέλειψε να επισκεφθεί την πολύ καλή της φίλη στο αγρόκτημά της...

Η Ζήνα Κουτσελίνη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, βρισκόταν στην Κύπρο, και ο λόγος ήταν τα γυρίσματα της εκπομπής της «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Όμως κάπου στο ενδιάμεσο, βρέθηκε στη Σκαρίνου και στο Golden Donkeys FARM, όπου επισκέφθηκε την πολύ καλή της φίλη Στέλλα Γεωργιάδου. Οι δύο γυναίκες, αφού τα είπαν μεταξύ τους, ανέβηκαν στα γαϊδουράκια της φάρμας της τραγουδίστριας και έκαναν μια υπέροχη και μοναδική βόλτα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE