ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Βιασμός 17χρονης σε πάρκο της πρωτεύουσας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Βιασμός 17χρονης σε πάρκο της πρωτεύουσας

Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης έχει στα χεριά της η Αστυνομίας και συγκεκριμένα το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Δεν έχουν τελειωμό οι υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης στην Κύπρο. Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου (11/06) νέα καταγγελία ανήλικης κοπέλας. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, νεαρός φέρεται να βίασε 17χρονη μαθήτρια τα ξημερώματα του Σαββάτου (11/06) σε πάρκο της Λευκωσίας.

Η 17χρονη προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία λίγες ώρες αργότερα.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας πέρασαν χειροπέδες σε 25χρονο για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης ανήλικης.

Ο 25χρονος τέθηκε υπό σύλληψη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας την Κυριακή (12/06) για αίτημα προσωποκράτησης του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδο, τα καλύτερα στις διμερείς σχέσεις έπονται, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.